Туризм: екскурсія до 5-зіркового готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv» — Університет «КРОК»

Новини та події

Туризм: екскурсія до 5-зіркового готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv»

19 листопада 2018 Новини та події

15 листопада 2018 р. студенти 2-го курсу спеціальності «Туризм» відвідали готель «Fairmont Grand Hotel Kyiv» у рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму» разом зі своїм викладачем Гаврилюк Світланою Павлівною – доцентом кафедри туризму.

«Fairmont Grand Hotel Kyiv» − це розкішний 5-зірковий готель, що розташований на Подолі на березі Дніпра, поряд зі станцією метро «Поштова площа». Завдяки розкішним великим залам у готелі проводяться святкові заходи, ділові зустрічі та конференції міжнародного рівня.

Співробітники відділу продажу організували для нас цікаву екскурсію, під час якої розповіли про номерний фонд готелю, який налічує 258 номерів і може розмістити 516 гостей одночасно, показали номери різних категорій, зокрема «Стандарт» та «Люкс» категорії «Royal» вартістю від 320 до 12000 євро, а також ресторан «Atrium» і бар «Vintage».

Студенти мали змогу дізнатися про особливості роботи готелів мережі «Fairmont», які охоплюють три основних аспекти: відповідність національному стилю регіону, де знаходиться готель, високий рівень сервісу і лідерська позиція − бути найкращим у своїй сфері.

Студенти були вражені розкішним інтер’єром готелю, а також гостинним персоналом, який проявив професіоналізм та доброзичливість.

Щиро дякуємо працівникам готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv» за цікаву, професійно проведену екскурсію!

Щиро дякуємо Карлову Олександру Федоровичу – директору Центру розвитку кар’єри та Гаврилюк Світлані Павлівні – доценту кафедри туризму за організацію екскурсії!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Туризм: екскурсія до готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv» / 15.11.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 20 листопада 2018 13:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туризм: екскурсія до 5-зіркового готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv»