Студенти КЕПІТу відвідали конференцію в Американському домі — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти КЕПІТу відвідали конференцію в Американському домі

19 листопада 2018 Новини та події

Наприкінці жовтня 2018 року завідувач відділення загальноосвітньої підготовки Коледжу Мандибура В.Ю. разом зі студентами відвідали конференцію в Американському домі у Києві на тему: «Інклюзивна освіта. Історія освіти та розвиток в Америці».

Доктор Вілма Еліза Фуентес, віце-президент з академічних питань висвітила проблему гендерної нерівності у США, а також расової дискримінації. Крім того, під час зустрічі висвітлювались питання необлаштованості будинків, транспорту для людей з особливими можливостями, а також питання освіти. Інший спікер Даг Джонс, викладач коледжу у США розповів свою історію про те, як він став інвалідом і з якими проблемами після цього зіткнувся. Вілма також розповіла власну історію-трагедію, яка трапилася з її сестрою, коли вона ходила з до молодшої школи.

Студенти з уважністю слухали та ставили запитання про те, що робити, коли дитина цілком залежна від батьків і як їй можна допомогти.

Подібного роду конференції дуже важливі для виховання сучасної молоді, адже вкотре нагадують, що найкраща допомога, це коли запитують, а потім допомагають.

 

 

Оновлено: Четвер, 22 листопада 2018 12:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти КЕПІТу відвідали конференцію в Американському домі