День української писемності та мови — Університет «КРОК»

Новини та події

День української писемності та мови

14 листопада 2018 Новини та події

9 листопада 2018 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технології святкували День української писемності та мови.

День української писемності та мови – державне свято, яке відзначається в Україні 9 листопада з 1997 року згідно з Указом Президента України № 1241/97 «Про день української писемності та мови» на підтримку «ініціативи організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства».

Не оминуло це свято і наш Коледж, активну участь в якому взяли студенти перших та других курсів. Вони зачитували напам'ять поезії Ліни Костенко, В. Самійленка, М. Рильського, В. Симоненка, сучасні поезії про Україну, мову, кохання, жінку, а також свої власні авторські поезії.

На літературний вечір завітали старший викладач кафедри маркетингу та поведінкової економіки Азоян Артем Акопович з авторськими поезіями та кандидат педагогічних наук, доцент кафедри управлінських технологій Чаюн Надія Степанівна, яка прочитала поезію «Ти знаєш, що ти – людина?» Василя Симоненка. Справжньою окрасою свята української писемності та мови стала авторська поезія Наталії В'ячеславівни Степаненко, викладача української мови та літератури. Усі учасники заходу отримали сертифікати.

Щиро дякуємо організаторам свята – викладачам української мови та літератури Моспан Н.Є. та Степаненко Н.В., а також усім, хто долучився до святкування!

З гідністю і шаною ми маємо усвідомлювати велику вагу рідного слова й особисту відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім, бо, як писав Володимир Сосюра: «Мова – це душа народу, а народ без мови – не народ». Отож, удосконалюймо, шануймо рідну мову, щоб цей нетлінний скарб служив єднанням між поколіннями і возвеличував Україну та українців!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

День української писемності та мови / КЕПІТ / 09.11.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 14 листопада 2018 15:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » День української писемності та мови