Директор Коледжу Л.П. Сумбаєва відвідала зустріч урядових посадовців, адміністраторів та фахівців, які працюють на рівні коледжів — Університет «КРОК»

Новини та події

Директор Коледжу Л.П. Сумбаєва відвідала зустріч урядових посадовців, адміністраторів та фахівців, які працюють на рівні коледжів

13 листопада 2018 Новини та події

5 та 6 листопада 2018 року відбулася зустріч урядових посадовців, адміністраторів та фахівців, які працюють на рівні коледжів, з представниками – учасниками міжнародних проектів Коледжу Санта-Фе (штат Флорида, США), американськими колегами – доктором Вілмою Елізою Фуентес, віце-президентом з академічних питань, та Дагом Джонсом, викладачем коледжу.

5 листопада під час дружньої та конструктивної розмови учасники обмінялися враженнями про результати спільної роботи та отриманим в результаті поїздки досвідом щодо місії, організації, управління та функціонування місцевих ком’юніті-коледжів США, а також можливостей його поширення в українській системі фахової передвищої та професійно-технічної освіти.

Крім того, було оговорено питання досвіду роботи системи ком’юніті (дворічних коледжів) у США та їх соціальної ролі на місцевому ринку праці; законодавче забезпечення роботи коледжів у США та їх розвиток; перспективи та результати отримання міжнародних грантів навчальними закладами І-ІІ рівнів акредитації України.

Під час зустрічі з учасниками поїздки за програмою для українських керівників коледжів (CCAP) до Сполучених Штатів Америки (штат Флорида) директору Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Людмилі Петрівні Сумбаєвій вручили сертифікат про участь в програмі CCAP 2018.

Захід проводився за сприяння та участі представників Посольства США, Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти, Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації м. Києва, Громадської організації «Всеукраїнська асоціація працівників вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації», директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації міста Києва, випускників програм CCAP 2016 та CCAP 2018.

У рамках зустрічі було проведено також дискусійний семінар з питань інтеграції осіб з інвалідністю у суспільство, який відбувся 6 листопада у приміщенні Американського дому.

Оновлено: Середа, 14 листопада 2018 08:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Директор Коледжу Л.П. Сумбаєва відвідала зустріч урядових посадовців, адміністраторів та фахівців, які працюють на рівні коледжів