«Осінній марафон-2018» від Студентської ради Коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

«Осінній марафон-2018» від Студентської ради Коледжу

12 листопада 2018 Новини та події

З 5 по 7 листопада 2018 року, як і кожного року, в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій був проведений проект для 1 курсу від Студентської ради Коледжу – «Осінній марафон».

Цього року проект складався з 4 етапів. Його головна мета полягала в розкритті фізичних та розумових вмінь наших улюблених першокурсників і наданні їм можливості виявити свої таланти в різноманітних конкурсах.

Перший день був яскравим і дуже емоційним. Студенти першого курсу Коледжу змагалися в спортивному залі, де проходили цікаві конкурси, що робили атмосферу в залі дуже напруженою, але при цьому веселою. Кожна група докладала максимум зусиль, щоб виграти. Проте переможницею може бути лише одна команда, і нею в перший день стала група «Комп’ютерні науки». Ці хлопці виявилися найбільш спортивними. Друге місце зайняла група «Право», а третє місце посіла група «Економісти-2».

Другий день проекту був не менш різноманітним. Він складався з трьох цікавих змагань: армрестлінг, шахи та шашки. У цей день першокурсники проявляли не лише силу, а й хитрість і вміння логічно мислити. Усі конкурси тримали вболівальників у напрузі. Найсильнішою за результатами змагань з армрестлінгу виявилася група «Фінанси з поглибленим вивченням іноземної мови», друге місце здобули «Економісти-1» і третє місце отримала група «Комп’ютерні науки»! Але щодо шахів з шашками, то другого дня був проведений тільки перший тур.

Третій день «Осіннього марафону» був дуже захоплюючим, адже цього дня проходив ЕКОквест. Учасники ЕКО «Лотос» об'єдналися зі Студентською радою, щоб зробити захоплюючий квест. Першокурсники із задоволенням проходили всі етапи квесту і бігли стрімголов, щоб скоріше прийти до фінішу. Звичайно ж, всі студенти були розумничками, але в цей день найшвидшими виявилася група «ІПЗ-і». Друге місце посіли студенти групи «Маркетинг», а третє – групи «Комп’ютерні науки».

Останнім етапом був фінал змагань з шахів і шашок. Незважаючи на дуже напружену атмосферу, студенти, які брали участь у цьому непростому змаганні, дійсно здивували своєю грою і зачарували нашу адміністрацію. І переможцями з шахів та шашок стала група «ІПЗ-і». Хоча всі першокурсники були просто на висоті!

Щиро дякуємо всім учасникам за чуйність та активність. Слідкуйте далі за нашими новинами.

Далі буде цікавіше!..

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Осінній марафон / ЕкоЛотос / 06.11.2018 - 07.11.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

ЕКО-квест «Under the clear sky»/ ЕкоЛотос /КЕПІТ/07.11.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 13 листопада 2018 08:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Осінній марафон-2018» від Студентської ради Коледжу