«Walk for Freedom/Хода за свободу» — Університет «КРОК»

Новини та події

«Walk for Freedom/Хода за свободу»

24 жовтня 2018 Новини та події

20 жовтня 2018 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій взяли участь у просвітницькій акції «Walk for Freedom/Хода за свободу».

Це мирна хода небайдужих людей за свободу мільйонів чоловіків, жінок і дітей, які перебувають у сучасному рабстві. Кожен з присутніх мав можливість отримати інформацію щодо найпоширеніших форм експлуатації в Україні та за її межами, дізнатися про методи вербування, правила безпеки, а також послухати історії тих, хто постраждав від ситуацій торгівлі людьми.

Акція була спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

Основне завдання проведення всеукраїнської акції – не лише докласти максимум зусиль для ідентифікації тих осіб, які, на жаль, потрапили у таку ситуацію, але й проінформувати максимальну кількість людей, у тому числі молодь, про ризик потрапляння у ситуацію торгівлі людьми.

Торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Ця діяльність є найшвидше зростаючою кримінальною діяльністю у світі. Саме тому 18 жовтня 2007 року Європейським парламентом було започатковано Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

 

Оновлено: Понеділок, 29 жовтня 2018 10:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Walk for Freedom/Хода за свободу»