Студентська екскурсія «Ностальгія за радянським Києвом» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студентська екскурсія «Ностальгія за радянським Києвом»

24 жовтня 2018 Новини та події

20 жовтня 2018 року студенти 4 курсу спеціальності «Туризм» Університету «КРОК» – Лєсіна Марія, Кудряшов Євгеній та Піщев Євгеній – провели свою першу екскурсію «Ностальгія за радянським Києвом», яку розробили самостійно під керівництвом Сокол Тетяни Георгіївни, доцента кафедри туризму.

Екскурсантами були одногрупники та студенти молодших курсів спеціальності «Туризм». Була також в якості екскурсанта і Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму, яка не тільки уважно слухала, але й встигала займатись улюбленою справою – фото і відеозйомкою!

Метою екскурсії для студенів-екскурсоводів було освоєння навичок екскурсовода, для екскурсантів – можливість дізнатися про радянську історію головної вулиці країни.

Уже другий рік поспіль студенти демонструють свої вміння розробляти та проводити екскурсії в рамках проекту «Екскурсовод – професія як мистецтво» кафедри туризму.

Екскурсія тривала близько двох годин і, незважаючи на холодну і вітряну погоду, атмосфера була дружньою та теплою: когось зігрівали спогади про минуле, а когось натхненні доповнення свідків тих часів.

Екскурсія повертає в радянські часи за допомогою наявних прикладів радянської архітектури та розповідей про іноді навіть містичні історії. Головними атракціями були: будинок із зіркою, ЦУМ, Київська міська рада, метро Хрещатик, Головна пошта країни, готель «Україна», фонтани та Український дім.

Долучилися до цікавих фактів і наші викладачі – доцент кафедри туризму та професійний екскурсовод Сокол Тетяна Георгіївна та завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна. Студентам-екскурсоводам вдалося на якусь мить повернути їх у минулі часи і надихнути на приємні спогади, якими вони залюбки ділилися із екскурсантами.

Студенти обрали досить вдалу тему для екскурсії, яку їм вдалося втілити в життя. Оскільки без минулого немає майбутнього!

Наприкінці екскурсії викладачі проаналізували підхід до маршруту, змістову частину і виступи студентів, після чого давали наукові поради.

Дякуємо студентам за їх старання та бажання досягати висот в екскурсійній справі!

Дякуємо Сокол Тетяні Георгіївні за передачу знань, вмінь, досвіду, а Мелько Людмилі Федорівні за можливість реалізації проекту та чудові фотографії і відеозйомку!

Статтю підготувала студентка 4 курсу спеціальності «Туризм» Федорук Катерина

Оновлено: П'ятниця, 26 жовтня 2018 08:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студентська екскурсія «Ностальгія за радянським Києвом»