КЕПІТ – учасник коворкінгу від компанії «Київський БКК» та Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник коворкінгу від компанії «Київський БКК» та Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК»

23 жовтня 2018 Новини та події

Наприкінці вересня 2018 року у рамках розвитку стратегії практико-орієнтованої проектної підготовки студентської молоді Центр розвитку кар’єри Університету «КРОК» та флагман вітчизняної кондитерської промисловості – компанія «Київський БКК» організували для молоді цікавий коворкінг.

Захід відбувався безпосередньо в епіцентрі виробничих потужностей компанії.

Його учасниками стали студенти III курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Студенти отримали реальну можливість ознайомитись із провідними бізнесовими стратегіями якісного менеджменту компанії, поспілкуватися з її представниками та долучитися до цікавих тренінгів щодо секретів сучасного маркетингу.

Так, особливо захоплюючим для студентів став динамічний творчий квест та водночас солодкий майстер-клас, де головним завданням було презентувати легендарні торти компанії.

Слід наголосити, що адаптація студентства до сучасного бізнесового простору є ключовим напрямком освітньої підготовки майбутніх фахівців.

Щиро вдячні компанії «Київський БКК» та Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК» за чудову нагоду стати учасниками такого атмосферного, позитивного заходу.

Оновлено: Четвер, 25 жовтня 2018 08:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник коворкінгу від компанії «Київський БКК» та Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК»