Зустріч студентського активу з директором Інституту управління природними ресурсами — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч студентського активу з директором Інституту управління природними ресурсами

19 жовтня 2018 Новини та події

4 жовтня 2018 року відбулася традиційна зустріч студентського активу з директором Інституту управління природними ресурсами (ІУПР) Скоморовським В.Б.

Віталій Богданович поінформував студентів про перспективи розвитку Інституту, переваги участі студентів у проектах Інституту і Коледжу, особливості навчання в навчальному закладі. Директор наголосив, що керівництво Інституту є партнером в реалізації ідей студентства, модернізації навчального, виховного процесу, науковій, організаційній, спортивній та культурно-масовій роботі.

Студентів, у свою чергу, цікавили актуальні питання вдосконалення навчального процесу, організації дозвілля та побутові питання.

За годину неформального спілкування вдалося обговорити найактуальніші і найгостріші проблеми життя Інституту та Коледжу. Студенти висловили вдячність за проведену зустріч і намір плідної співпраці з дирекцією, яка вже в найближчому майбутньому має принести свої позитивні результати.

Оновлено: П'ятниця, 19 жовтня 2018 13:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч студентського активу з директором Інституту управління природними ресурсами