Міжнародний фестиваль трансформаційних ігор «Happу Time» — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародний фестиваль трансформаційних ігор «Happу Time»

17 жовтня 2018 Новини та події

Наприкінці вересня 2018 року студенти та викладачі Навчально-наукового інституту психології Університету «КРОК» відвідали Міжнародний фестиваль трансформаційних ігор «Happу Time». Організатори фестивалю: Світлана Ірхіна, кандидат психологічних наук, доцент, педагог, юрист, тренер, та Костянтин Галюк, бізнес-тренер, коуч, майстер НЛП, співзасновник СЕО WEBSMART.CENTER, засновник академії гри Makers Game Group. 

Фестиваль започатковано у квітні 2018 року з метою професійного спілкування товариства психологів, коучів, соціологів та представників інших напрямків, в основі діяльності яких є робота з особистістю. Трансформаційні психологічні ігри використовуються як новітня технологія для становлення, реабілітації та трансформації людини в умовах сьогодення. 

Перші два фестивалі зібрали понад 450 учасників, 80 авторів та ведучих ігор, тренерів та представників вищих навчальних закладів. На вересневому фестивалі був представлений єдиний міжнародний Каталог трансформаційних ігор.

Захід був дуже цікавим як для професійної психологічної спільноти, так і для студентів, що готуються стати психологами. Організатори фестивалю подарували до бібліотеки Навчально-наукового інституту психології Університету «КРОК» книги «Да, Я-бренд» (1 та 2 видання, автор К. Галюк) та Каталог трансформаційних ігор (третє видання, автор С. Ірхіна).

Книга К. Галюка – це серія інтерв'ю з реальними людьми. За допомогою цієї книги можна вивчити і змоделювати те, як думають, діють успішні люди, чим вони відрізняються, які «секрети» використовують. І застосувати це для створення свого Особистого Бренду. Каталог трансформаційних ігор С. Ірхіної – єдиний інноваційний міжнародний реєстр із викладом систематизованих відомостей про трансформаційні ігри, їхніх авторів та ведучих.

Студенти та викладачі Університету «КРОК» вдячні організаторам за запрошення на наступні фестивалі!

Оновлено: Четвер, 18 жовтня 2018 12:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародний фестиваль трансформаційних ігор «Happу Time»