Студенти спеціальності «Туризм» відвідали 25-й Міжнародний туристичний салон «Україна» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти спеціальності «Туризм» відвідали 25-й Міжнародний туристичний салон «Україна»

16 жовтня 2018 Новини та події

На початку жовтня 2018 року традиційно студенти 1-4 курсів спеціальності «Туризм» відвідали туристичну виставку.

Цього року проходив 25-й Міжнародний туристичний салон «Україна» в рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму». До студентів бакалаврату також традиційно приєдналися студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій (спеціальність «Готельне обслуговування» та освітня програма «Економіка туризму»).

У виставці взяли участь понад 150 компаній із 18 країн світу та 19 міст і регіонів України, які запропонували тури на будь-який смак та для різних цілей, туристичну нерухомість, трансфери, пам'ятки та розваги, ділові заходи, а також супутні послуги індустрії.

Ділова програма була дуже насиченою. Лідерами у проведенні семінарів залишаються туркомпанії «АНЕКС ТУР» та «КОРАЛ ТРЕВЕЛ», які представили різноманітні туристичні напрямки. Надзвичайно цікавими були панельна дискусія «Управління якістю в туризмі та гостинності» (організатори «Прем’єр Експо», Національна туристична організація України, SGS), круглий стіл «Розвиток нових дестинацій та проектів зеленого туризму України» (організатор Українська асоціація активного та екологічного туризму), панельна дискусія «Робіть культ з їжі! Гастротуризм як національна ідея гостинності» (організатори «Прем’єр Експо», Національна туристична організація України, Fontegro) та ін.

Студенти 2-4 курсів бакалаврату в перші два дві самостійно відвідали деякі заходи для професіоналів. Особливо це було корисно тим, які вже працюють за спеціальністю. Студенти 1 курсу бакалаврату та 3 курсу коледжу вперше відвідали виставку у третій «студентський» день. Захопленню не було меж!

Подібні заходи є надзвичайно корисними для формування професійних компетентностей ще в студентському періоді.

Висловлюємо вдячність організаторам виставки за гостинність і професіоналізм!

Дякуємо нашим ідейним натхненникам та організаторам відвідування виставки Мелько Людмилі Федорівні – завідувачу кафедри туризму, Сокол Тетяні Георгіївні – доценту кафедри туризму та Перепелиці Галині Миколаївні – викладачу Коледжу!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Туристична виставка очима студентів / Туризм / 05.09.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 16 жовтня 2018 13:06
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти спеціальності «Туризм» відвідали 25-й Міжнародний туристичний салон «Україна»