Міжнародна конференція «Суспільно-правові аспекти виховання у 21 столітті: Загрози, аспекти, виклики», м. Легніца (Польща) — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародна конференція «Суспільно-правові аспекти виховання у 21 столітті: Загрози, аспекти, виклики», м. Легніца (Польща)

12 жовтня 2018 Новини та події

9 та 10 жовтня 2018 року студенти,  аспіранти, докторанти та викладачі юридичного факультету Університету «КРОК»  взяли участь у міжнародній конференції «Суспільно-правові аспекти виховання у 21 столітті: Загрози, аспекти, виклики», м. Легніца (Польща).

У конференції брали участь вищі заклади освіти Німеччини, Чехії,  Польщі, Словаччини та України. Робочими мовами конференції були англійська та польська. Наукові доповіді студентів, аспірантів, докторантів,  викладачів Університету «КРОК»,  які виголошувалися англійською мовою, були одними з кращих і отримали досить високу оцінку присутніх та експертів.

Особливо слід відзначити студентку 2 курсу юридичного факультету Курінну Тетяну, яка представила свою наукову доповідь англійською мовою, а на запитання студентів та професури Штутгартського Університету вільно надавала відповіді німецькою мовою,  що викликало схвальну реакцію і високу оцінку рівня підготовки студентів,  які навчаються в Університеті «КРОК».

Висловлюємо подяку ректору Лаптєву Сергію Михайловичу і засновникам Університету за надану можливість встановлювати та підтримувати наукові зв'язки з навчальними закладами Європи і світу в підготовці кваліфікованих фахівців Університету!

Оновлено: П'ятниця, 12 жовтня 2018 15:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародна конференція «Суспільно-правові аспекти виховання у 21 столітті: Загрози, аспекти, виклики», м. Легніца (Польща)