День працівника освіти у Коледжі: танцювальний флешмоб та Candy Step — Університет «КРОК»

Новини та події

День працівника освіти у Коледжі: танцювальний флешмоб та Candy Step

08 жовтня 2018 Новини та події

5 жовтня 2018 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій вітали своїх викладачів танцювальними флешмобами.

Танці були настільки запальними, що перехожі мимоволі зупинялися аби подивитися на енергійних студентів. Спостерігати за танцювальним дійством можна було впродовж усього дня, адже першокурсники танцювали на кожній перерві. Хоча студенти вражали не лише цим!

Традиційний ярмарок солодощів Candy Step – це щорічна благодійна подія, під час якої всі першокурсники об'єднуються заради єдиної мети – допомогти дітям, які позбавлені батьківського піклування!

На третьому поверсі в зоні рекреації було підготовлено величезні столи, повні солодких ласощів. Кожна команда підійшла до участі в заході відповідально, адже смаколики були різноманітними, від маленьких кремових капкейків до величезних шоколадних тортів. Хоч перемога була й не надто важливою, бо головна мета Candy Step – зібрати кошти на допомогу дитячому будинку, проте переможці все ж є.

Вітаємо групи ПР/ЕС та ПРН з перемогою. Спільними зусилями та підприємливістю вони зібрали 3448 гривень та, безумовно, підкорили покупців різноманіттям солодощів. 2 місце посіла група ГР/СБ, яка зібрала 2877 гривень. «Фішка» їх столу – веселкові тістечка. Останнє призове місце посіла група ІПЗІ із зібраними 2618 гривнями, чий стіл дійсно мерехтів від кількості яскравих смаколиків! Інші групи також зробили вагомий внесок у спільну справу.

  • Група КН – 2227 грн.
  • Група Фін-ін – 2079 грн.
  • Група МА – 1440 грн.
  • Група Економісти 1 – 1214 грн.
  • Група ІПЗР – 1102 грн.
  • Група Економісти 2 – 920 грн.

Треба зазначити, що Candy Step – це не лише благодійність, а й неперевершені емоції для всіх! Викладачі, учні ліцею, студенти Коледжу та Університету мали змогу скуштувати солодощі та насолодитися цим чудовим днем.

Вітаємо студентів з грандіозними успіхами.

Коледж вчить студентів не лише майбутній професії, а й доброті, чуйності та милосердю завдяки таким цікавим благодійним акціям, як Candy Step!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Благодійна ярмарка  «Candy step»  / 05.10.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 09 жовтня 2018 12:10
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » День працівника освіти у Коледжі: танцювальний флешмоб та Candy Step