Практико-орієнтована зустріч студентів з дизайнером Антоном Манішиним — Університет «КРОК»

Новини та події

Практико-орієнтована зустріч студентів з дизайнером Антоном Манішиним

29 вересня 2018 Новини та події

26 вересня 2018 року відбулася зустріч студентів кафедри дизайну Університету «КРОК» із практикуючим архітектором, дизайнером середовища Антоном Манішиним.

Кафедра дизайну ставить за ціль сформувати тісний дружній зв’язок між студентами – майбутніми дизайнерами, з одного боку, та практикуючими архітекторами, дизайн-бюро, дизайн-студіями, шоурумами, салонами, з іншого. Саме заглиблення у суть професії, отримання практичного досвіду з перших років навчання дасть змогу успішно та природньо відбутися у професії.

Під час зустрічі, яка відбувалася в Салоні Freedom, практикуючий архітектор, дизайнер середовища Антон Манішин поділився своїм власним досвідом у проектуванні об`єктів від ескізу до авторського нагляду. Відверто та дуже професійно провів аналіз своїх об`єктів у роботі, зосереджуючи увагу студентів на проблемних моментах, розкриваючи «підводні камені», що можуть зустрітися на практиці. Салон Freedom, флагман у сфері комплектації ексклюзивними меблями, обладнанням інтер’єру, а також декором, люб’язно відкрив двері для проведення цього заходу, додаючи натхнення своєю сучасною та вишуканою експозицією. Професійна атмосфера, корисний контент – невід’ємні частини навчання в Університеті «КРОК» на спеціальності «Дизайн».

Кафедра дизайну Університету «КРОК» щиро вдячна Салону Freedom, Тетяні Віноградовій за реалізацію цієї зустрічі, безсумнівно, Антону Манішину за те, що знайшов час поділитися власним досвідом, та Ксенії Латій – викладачу кафедри дизайну за творчий та професійний підхід до підготовки майбутніх спеціалістів!

Оновлено: Четвер, 14 березня 2019 16:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Практико-орієнтована зустріч студентів з дизайнером Антоном Манішиним