Майстер-клас від практикуючого дизайнера Манілової Даші — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас від практикуючого дизайнера Манілової Даші

26 вересня 2018 Новини та події

24 вересня 2018 року у затишній атмосфері читальної зали бібліотеки Університету «КРОК» пройшов майстер-клас від практикуючого дизайнера Манілової Даші на тему «Просування дизайнерських послуг у соцмережах».

У портфоліо дизайн-студії «ManilovaDesign» не тільки житлові та громадські інтер’єри, а й графічні кейси: від визитівок до фірмового стилю, що часто включає в себе і розробку інтернет-сторінок. Використовуючи професійну термінологію, спікер як поділилася власним досвідом, так і проаналізувала разом із студентами успішні та провальні кейси дизайн-студій у соціальних мережах.

Компетентність та обізнаність у практичних аспектах світу дизайну, з одного боку, та зацікавленість аудиторії у темі, з іншого боку, спровокували жваве спілкування наприкінці зустрічі, що й було її основною ціллю – створити якісний діалог між студентами кафедри дизайну Університету «КРОК» та практикуючими дизайнерами.

Щиро дякуємо дизайн-студії «ManilovaDesign» в особі Даші Манілової за цікавий, а головне – такий корисний для майбутніх дизайнерів майстер-клас!

Оновлено: Четвер, 14 березня 2019 16:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас від практикуючого дизайнера Манілової Даші