Університет «КРОК» святкує 656-ту річницю м. Обухів — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» святкує 656-ту річницю м. Обухів

19 вересня 2018 Новини та події

15 вересня 2018 року студенти та представники адміністрації Університету «КРОК» долучилися до урочистостей з нагоди відзначення 656-ї річниці Обухова.

Упродовж тривалого часу в цьому невеличкому мальовничому містечку існує Обухівська філія Університету «КРОК». Тож не дивно, що до урочистостей приєдналися студенти Коледжу (Шепітько Олександр, Говорова Наталія, Махно Андрій, Каменчук Валерія, Сляднева Юлія, Гончаренко Валерія) та представники адміністрації Університету «КРОК».

Свято розпочалося з низки культурно-мистецьких заходів: святкової ходи, урочистої частини, концертів та фестивалів-конкурсів. Навколо святкової сцени розташувалося ціле містечко, де відбувався «Обухівський ярмарок» – виставка-продаж виробів майстрів народної творчості та майстер-класи з традиційних ремесел і сучасної техніки hand made.

 У цей святковий день студенти радо вітали місцевих жителів зі святом та дарували їм цікаві майстер-класи з квілінгу, орігамі, ліплення із тіста та ін. Крім того, усі бажаючі могли пройти профорієнтаційне консультування щодо вибору майбутньої професії, дізнатися про напрями підготовки в Університеті та спеціальності в Коледжі.

Ще раз щиро вітаємо місто Обухів зі святом та бажаємо процвітання, миру і злагоди!

Оновлено: Четвер, 20 вересня 2018 08:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» святкує 656-ту річницю м. Обухів