Організаційні збори для першокурсників — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційні збори для першокурсників

17 вересня 2018 Новини та події

10 та 11 вересня 2018 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулися організаційні збори для першокурсників, на яких студенти мали змогу послухати доповіді керівників проектних груп та обрати, що їм до вподоби.

Екс-голова Студентської ради Коледжу Клименко Катерина познайомила першокурсників зі структурою, функціями та основними завданнями Студради, розповіла про посади та заходи комітетів СРК, ознайомивши першокурсників зі своїми помічниками в навчанні та у виховній роботі. Були представлені також наймасштабніші проекти СРК, які не оминають жодного студента, навіть пасивного. Першокурсники дізналися про активне життя КЕПІТу, розглядаючи яскраву презентацію з фотозвітом заходів. Уперше на організаційних зборах були представлені та нагороджені молодші куратори, які будуть вести свої групи до перемоги в проекті «Best Group».

Голова Екологічного клубу однодумців «Лотос» Черновська Анна та заступник голови Ковальова Олександра ознайомили зі структурою клубу та представили керівників відділень. Крім того, вони заохочували студентів до екологічної діяльності, розповіли про допомогу навколишньому середовищу та про цікаві тренінги, які проводять студенти під керівництвом ЕКО «Лотос». Першокурсники пересвідчилися, наскільки серйозними та масштабними є проекти створені екологічним рухом.

Кашуба Соломія – голова Студентського наукового товариства – надала інформацію про наукове життя КЕПІТу, насичене різноманітними проектами, а також познайомила зі структурою та запросила до співпраці. Першокурсники дізналися про наукові заходи, в яких беруть участь студенти під керівництвом СНТ, про цікаві моменти на конференціях та круглих столах. Розповіла про можливості, які відкриваються перед тими студентами, що віддають перевагу науковій діяльності.

Студенти також познайомилися з випускником Коледжу й Університету Євгенієм Савельєвим, який запалив у серцях присутніх жагу до лідерства та самовдосконалення, презентувавши проектну групу SPG та медіа-групу KMG та подарувавши цікаві подарунки.

Дякуємо студентці третього курсу та голові розважального комітету Давиденко Валерії, яка наприкінці організаційних зустрічей показала неперевершений східний танець, завоювавши глядацькі симпатії.

Немає сумніву, що перед першокурсниками постав нелегкий вибір: чим зайнятися в Коледжі в позанавчальний час, якій проектній групі віддати перевагу. Але ми сподіваємося, що студенти будуть активними лідерами КЕПІТу і кожен знайде справу, яка допоможе самореалізуватися. Адже студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій є достойним поколінням, якому не байдуже майбутнє та розвиток нашої країни.

Оновлено: Середа, 19 вересня 2018 16:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційні збори для першокурсників