Проект «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа». — Університет «КРОК»

Новини та події

Проект «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа».

18 вересня 2018 Новини та події

На початку вересня 2018 року доктор економічних наук, кандидат технічних наук, професор, завідувач кафедри управлінських технологій Університету «КРОК» Алькема Віктор Григорович взяв участь у відборі учасників проекту «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа».

«Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа» – це проект, головна ідея якого в цілому полягає в ідентифікації потенційних лідерів змін в українських університетах, які знаходяться на середніх позиціях в академічній ієрархії та готові вже невдовзі взяти на себе відповідальність за хід модернізації української вищої школи.

За підтримки Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань передбачено інтенсивне тренінгове навчання в Україні та Польщі та підготовку й реалізацію відповідних індивідуальних мікропроектів.

Бажаємо успіхів Віктору Григоровичу у проходженні відбору та зарахуванні до числа освітян, які будуть навчатися і будувати нові моделі стосунків університетів з різноманітними навчальними закладами середньої та професійної освіти!

Оновлено: Четвер, 20 вересня 2018 07:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Проект «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа».