Проект «Школа молодшого куратора» — Університет «КРОК»

Новини та події

Проект «Школа молодшого куратора»

12 вересня 2018 Новини та події

З 5 по 7 вересня 2018 року серед студентів-активістів, які навчаються на старших курсах Коледжу, було проведено кастинг на роль молодших кураторів.

Під час низки тренінгів обговорювалися завдання та обов'язки студентів-кураторів: вміння управляти командою, нести відповідальність за себе та своїх підлеглих, вирішувати конфлікти та критично мислити. Особливу увагу закцентовано на формуванні команди та вмінні залучати студентів до активної участі в проектах, що діють в Коледжі, а також вмінні організовувати власні проекти.

Спікерами цієї Школи стали випускники та студенти Коледжу, які свого часу були бездоганними студентами-кураторами і бажали поділитись власним досвідом та знаннями:

  • Савельєв Євгеній, випускник 2014 року, спеціальність «Економіка підприємства», «Зірка КРОКу – 2014», керівник Студентської проектної групи «SPG», менеджер з маркетингу департаменту зв’язків із громадськістю та реклами Університету «КРОК».
  • Гольцева Аліна, випускниця 2016 року, спеціальність «Правознавство», «Зірка КРОКу – 2016», організатор і координатор проектів Коледжу, юрисконсульт юридичного відділу Університету.
  • Поварчук Альона, випускниця 2017 року, спеціальність «Розробка програмного забезпечення», «Зірка КРОКу – 2017», голова Студентської ради Коледжу 2015–2017 рр.
  • Віштал Леонтій, випускник 2018 року, спеціальність «Правознавство», активіст Студентської ради Коледжу.
  • Штак Владислав, випускник 2018 року, спеціальність «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням іноземної мови», «Зірка КРОКу – 2018», активіст Студентської ради Коледжу.
  • Петриченко Анна, випускниця 2018 року, спеціальність «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням іноземної мови», «Зірка КРОКу – 2018», активіст Студентської ради Коледжу.
  • Давиденко Валерія, студентка 3 курсу, спеціальність «Інженерія програмного забезпечення», голова Розважального комітету Студентської ради Коледжу.

На організаційних зборах 10 та 11 вересня відбулось урочисте вручення сертифікатів тим, хто успішно закінчив Школу молодшого куратора, пройшов всі випробування, а також може очолити керівництво групою як молодший куратор.

Після закінчення Школи молодшого куратора всі претенденти заприсяглися сумлінно виконувати свої обов'язки та працювати над позитивним іміджем Коледжу.

З цієї миті вони офіційно стали молодшими кураторами Коледжу економіки, права та інформаційних технологій!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Школа молодшого куратора / КЕПІТ / 05.09.2018 - 07.09.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 19 вересня 2018 16:03
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Проект «Школа молодшого куратора»