Зустрічі з батьками та студентами — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустрічі з батьками та студентами

03 вересня 2018 Новини та події

1 вересня 2018 року в Університеті «КРОК» відбулася грандіозна подія – Посвята у студенти – 2018. По завершенні урочистої церемонії першокурсники поспілкувалися з представниками адміністрації Університету.

Після вручення студентських квитків першокурсники та їхні батьки мали змогу безпосередньо познайомитися та поспілкуватися зі своїми наставниками: директорами інститутів або ж деканами, завідувачами кафедр, викладачами та методистами.

Під час цих зустрічей прозвучало багато теплих слів та побажань на адресу студентів – максимально розкрити свій потенціал, знайти друзів на все життя та успішно навчатися.

Декан юридичного факультету, доктор юридичних наук, професор, Герой України Анатолій Йосипович Француз під час зустрічі з батьками та студентами спеціальності «Право» детально зупинився на питанні перспектив і можливостей, які очікують на студентів під час навчання в Університеті «КРОК».

Жвавий інтерес викликали також розповіді директора Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій, доктора технічних наук, професора Рача Валентина Анатолійовича про успіхи наших студентів та випускників спеціальності «Комп’ютерні науки» на всеукраїнських конкурсах та турнірах.

Завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна розповіла про практико-орієнтовану підготовку фахівців у сфері туризму, а також повідомила, що у вересні відбудеться декілька заходів з нагоди Всесвітнього дня туризму: оглядова екскурсія по Києву, екскурсія «Качанівка – Соколиний хутір», а також Батурин і музей Миколи Міклухо-Маклая. А студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» отримали книгу в подарунок від автора – завідувача кафедри Грушка Віктора Івановича, яка стане їм в нагоді під час навчання.

Загалом зустрічі були інформативними та корисними. В аудиторіях панувала родинна атмосфера. Студенти отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили.

Подібні зустрічі обов’язково стануть чудовою щорічною традицією, яка допоможе в якнайшвидшій адаптації першокурсників до освітнього процесу та студентського середовища.

Оновлено: Вівторок, 13 листопада 2018 18:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустрічі з батьками та студентами