Наукові досягнення студентів КЕПІТу — Університет «КРОК»

Новини та події

Наукові досягнення студентів КЕПІТу

17 липня 2018 Новини та події

Упродовж 2017–2018 навчального року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій досягли значних успіхів у науковій діяльності.

У Коледжі активно працює Студентське наукове товариство (СНТ), студенти Коледжу є членами секцій Київської МАН та долучаються до участі у II–III етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт (економічна наука, соціологія, історична наука, релігієзнавство). Серед дипломантів II (міського) етапу відзначені члени правління Студентського наукового товариства Коледжу, а саме:

  •   голова СНТ, студентка I курсу Коледжу Соломія Кашуба, яка нагороджена дипломом за III місце в секції «Релігієзнавство та історія релігії»;
  •   керівник секції наук загальноосвітньої підготовки СНТ Коледжу, студентка I курсу Емілі Голубєва, відзначена цілою низкою почесних відзнак: зокрема дипломами за II місце в секції «Соціологія»; за III місце в секціях «Економічна теорія та історія економічної думки» та «Всесвітня історія».

Студенти Коледжу неодноразово брали участь у наукових конференціях, предметних олімпіадах, форумах, круглих столах. Зокрема, на рівні Коледжу було проведено предметні олімпіади:

  •   міська олімпіада з англійської мови (Свідерський Влад (студент 1 курсу) – III місце, керівник – Казанова О.С.);
  •   міська олімпіада з фізики (Жубржицький Олексій, Осколок Євгеній (студенти 1 курсу) – учасники олімпіади, керівник – Барвінок Н.В.).

До наукового життя Університету долучається все більше студентів. Сприятливими для цього умовами є систематична робота наукових гуртків при кафедрах, діяльність Студентського наукового товариства. Призерами конкурсів та олімпіад цього навчального року стали:

  •   Прилуцька Валерія, 3 курс, спеціальність «Комп’ютерні науки» (науковий керівник – Рибак І.В.) – IV Всеукраїнська олімпіада з філософії для школярів, перемога у міському відбірковому етапі;
  •   Сорокопуд Вікторія, 3 курс, спеціальність «Правознавство» (науковий керівник – Рибак І.В.) – Всеукраїнський конкурс учнівських есе «Права людини і сучасні виклики України», що проведений Українською Гельсінською спілкою з прав людини за підтримки програми USAID «Права людини в дії» та Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини», півфіналіст конкурсу;
  •   Сорокопуд Вікторія, 3 курс, спеціальність «Правознавство» (науковий керівник – Рибак І.В.) – конкурс статей «Манівці пишуть Вікіпедію», почесна відзнака.

КЕПІТ активно співпрацює з Київською МАН: визначено статус Коледжу як надійного партнера Київської МАН, що засвідчено відповідною почесною відзнакою під час святкування 15-річного ювілею Коледжу, де підкреслено «вагомий внесок у виховання обдарованої і талановитої учнівської молоді, результативну співпрацю, вірне партнерство...»; нагороджено почесною грамотою від Президії Національної академії наук України та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) директора Коледжу – Сумбаєву Л.П. «за багаторічну плідну співпрацю з Київською Малою академією наук учнівської молоді у справі виховання майбутньої наукової зміни» (25 травня 2018 р.).

Коледж також виступив організатором низки наукових заходів та проектів міжнародного, всеукраїнського та міського рівня.

Пишаємося досягненнями наших студентів та бажаємо подальших успіхів і перемог!

Оновлено: П'ятниця, 27 липня 2018 12:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Наукові досягнення студентів КЕПІТу