Національний Форум розвитку МСБ 2018 — Університет «КРОК»

Новини та події

Національний Форум розвитку МСБ 2018

16 липня 2018 Новини та події

Наприкінці червня 2018 року за запрошенням партнерів – Торгово-промислової палати України – Центр розвитку кар’єри Університету «КРОК» взяв участь у «Національному Форумі розвитку МСБ 2018».

Торгово-промислова палата України спільно з проектом «FORBIZ | EU4Business» провела другий щорічний «Національний Форум розвитку МСБ 2018». Цей захід зібрав під одним дахом близько 500 представників малого та середнього бізнесу, аби дізнатися, як залучити інвестиції у бізнес та допомогти знайти нових партнерів і клієнтів, а також про актуальні програми підтримки та фінансові інструменти для розвитку або започаткування власного бізнесу, виходу на ринки ЄС, почути історії успіху з перших вуст та взяти участь у практичних воркшопах:

  • «Європейські програми підтримки та розвитку бізнесу» (Enterprise Europe Network – Інтернаціоналізація бізнесу, пошук міжнародних партнерів та нових ринків збуту. Erasmus for Young Entrepreneurs);
  • «Стати експертом із експорту до ЄС: з чого почати?»;
  • «Fit for Partnership with Germany GIZ» та ін.

Під час форуму відбулися цікаві дискусії та знайомства з представниками МСБ, банківськими установами, які підтвердили своє бажання співпрацювати з Центром розвитку кар’єри Університету «КРОК» у рамках проведення профорієнтаційних заходів для студентів Університету.

Оновлено: Середа, 18 липня 2018 16:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Національний Форум розвитку МСБ 2018