Студенти Університету «КРОК» та КЕПІТу: талановиті і креативні — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти Університету «КРОК» та КЕПІТу: талановиті і креативні

13 липня 2018 Новини та події

Наприкінці червня 2018 року студенти Університету «КРОК» та Коледжу економіки, права та інформаційних технологій взяли участь у студентській фотосесії рекламної продукції.

Коли вже всі заліки та екзамени складені, курсові та дипломні захищені, студенти Університету «КРОК», а також Коледжу економіки права та інформаційних технологій продовжують брати активну участь у студентському житті. Цього разу вони взяли участь у фотосесії, яку організували та провели студенти медіа-групи KMG – «KROK» University Media Group.

Медіа-група «KMG» – це студентський актив, що розвивається в медіа-галузі та формує інформаційний простір Університету. Студенти Університету, які зацікавлені в розвитку медіа-навичок, мають змогу долучитися до медіа-групи «KMG» Університету «КРОК». Учасники медіа-групи отримують знання зі зйомки, монтажу, фотографії, а потім реалізовують їх на практиці шляхом створення власних медіа-проектів.

Саме один із таких проектів студенти спробували реалізувати цього літа задля популяризації та формування іміджу Університету. Фотозйомку проводили: студентка IV курсу спеціальності «Фінанси і кредит» Наконечна Анастасія, студент II курсу спеціальності «Комп’ютерні мережі та адміністрування» Ваганов Данило та студент ІІ курсу спеціальності «Комп’ютерна графіка та анімація» Кравцов Лев. Моделями для фотосесії рекламної продукції були: студент II курсу спеціальності «Комп’ютерні мережі та адміністрування» Гурський Дмитро, студентка ІІ курсу спеціальності «Комп’ютерна графіка та анімація» Ісупова Марина, студент ІІІ курсу спеціальності «Фінанси і кредит» Штак Владислав, студентка ІІІ курсу спеціальності «Маркетингова діяльність» Клименко Катерина та студентка І курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення та розробки web-додатків» Писана Даріна.

Тож, якщо Ви любите творчість, мистецтво і не уявляєте свого життя без саморозвитку, Університет «КРОК» чекає на Вас!

Оновлено: Понеділок, 16 липня 2018 18:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти Університету «КРОК» та КЕПІТу: талановиті і креативні