Візит до Вишгородського історико-культурного заповідника задля партнерства і туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Візит до Вишгородського історико-культурного заповідника задля партнерства і туризму

12 липня 2018 Новини та події

10 липня 2018 року у Вишгороді відбулася перша творча зустріч працівників Університету «КРОК» та Вишгородського історико-культурного заповідника щодо спільної співпраці на гостинне запрошення господарів.

Вишгород – стародавнє містечко поблизу Києва з унікальною історико-культурною та природною спадщиною, з потужним рекреаційним потенціалом. Майбутнім фахівцям з туризму було б цікаво продовжити пізнавати унікальні куточки нашої країни, поглибити та розширити свої знання з історії та культури, познайомитися з туристичними можливостями Вишгородщини, поглибити практико-орієнтовану фахову підготовку.

У зустрічі брали участь Людмила Мелько – завідувач кафедри туризму, Ірина Рибак – заступник директора Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, Вадим Перегуда – провідний науковий співробітник Вишгородського історико-культурного заповідника (ВІКЗ), працівники музею. Були обговорені можливості, перспективи та напрямки спільної співпраці.

Крім того, саме завдяки гостинному, теплому прийому колективу ВІКЗу та захопливій екскурсії Вадима Перегуди КРОКівці отримали по-справжньому прекрасну можливість пройти дивовижними стежками «Вишгородської Швейцарії» – лісового масиву вздовж витоків річки Почайна, первозданний характер якого розмиває відчуття реального часу і складається враження, що ви в стародавній епосі.

Напрочуд цікаво було відвідати Музей гончарства та поспілкуватись із його самовідданим творчим колективом, що неухильно зберігає оригінальні традиції гончарного ремесла, засновані у Вишгороді ще в часи Київської Русі.

Висловлюємо вдячність співробітникам Вишгородського історико-культурного заповідника та особливо Вадиму Перегуді за гостинність, відданість справі, за цей чудовий день у Вишгороді, надану можливість доторкнутися до природної та історико-культурної спадщини краю.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати унікальні куточки Вишгородщини!

Бажаємо подальшої співпраці та партнерства!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

«Вишгород туристичний» / 10.07.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 17 липня 2018 14:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Візит до Вишгородського історико-культурного заповідника задля партнерства і туризму