Перший випуск спеціальності «Туризм» в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Перший випуск спеціальності «Туризм» в Університеті «КРОК»

07 липня 2018 Новини та події

6 липня 2018 року в Університеті «КРОК» відбулась історична подія – урочисте вручення дипломів першому випуску студентів спеціальності «Туризм».

Цього святкового дня диплом бакалавра отримали 16 випускників, серед яких одна студентка, Коваленко Олександра, незмінна староста групи, отримала диплом з відзнакою.

Чотири роки тому хлопці та дівчата зробили правильний вибір, вступивши на нову спеціальність «Туризм» до Університету «КРОК». Сьогодні вони затребувані на ринку праці, переважна більшість мають місце роботи і після вручення дипломів і невеликого заслуженого відпочинку приступлять до своїх професійних обов'язків.

Відкрила урочистий захід декан факультету економіки та підприємництва, кандидат фізико-математичних наук Кахута Надія Дмитрівна. Вона підкреслила історичну значущість моменту не лише для студентів і факультету, а й для Університету в цілому.

З теплим вітальним словом до усіх присутніх звернулась проректор з науково-педагогічної роботи, корпоративного управління Університету «КРОК» Наконечна Наталія Василівна, яка наголосила на тому, що студентам також вручається сертифікат про чотирирічну участь випускників у практико-орієнтованій програмі «Школа професійного зростання майбутніх фахівців туристичної сфери», започаткованій наказом ректора Університету у 2014 році.

Студенти гучно вітали свого наставника Мелько Людмилу Федорівну – завідувача кафедри туризму, кандидата педагогічних наук, доцента, яка протягом усіх років була разом з ними, скеровуючи процес підготовки фахівців. Людмила Федорівна щиро привітала випускників, батьків, усю педагогічну спільноту КРОКівців, наголосивши на тому, що успіх може бути досягнутий тільки у команді. Також завідувачка зазначила, що туристи – це люди миру, і що може бути прекраснішим, ніж дарувати людям можливість подорожувати, відкривати і пізнавати світ!

Архіпов Віктор Віталійович – доцент кафедри туризму, кандидат технічних наук, з яким студенти пройшли численні екскурсії та майстер-класи з організації ресторанного господарства, етнічної кулінарії, побажав знайти свою професійну команду і бути успішними.

Приємно було чути Вертегела Андрія Григоровича, президента громадської організації «Слов’янський університет», партнера кафедри з самого початку її заснування, який побажав успіхів, численних мандрівок, знайти себе у професії!

Кондес Тетяна Василівна, завідувач секції фізичного виховання та спортивного туризму, вручила випускникам медалі за номером «1», бажаючи все життя працювати над собою і досягати професійних і особистісних вершин!

Літвін Наталія Миколаївна – проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат економічних наук, доцент, подякувала випускникам за те, що своєю старанністю вони сприяли успішному проходженню акредитації, і запросила продовжувати навчання і ніколи не зупинятись на досягнутому!

Цікаво було переглянути фотопрезентацію і відеосюжети про студентське насичене життя. Вражає величезна кількість практико-орієнтованих проектів, екскурсій, майстер-класів, які проводилися впродовж усіх років студентства!

Від випускників з вітальним словом під гучні овації виступили Коваленко Олександра та Анабтаві Науман, які подякували всім присутнім за прекрасні студентські роки, зазначивши, що КРОК для них – кращий із кращих!

А наприкінці – фото на пам’ять, усмішки, щасливі обличчя.

Бажаємо нашим випускникам неймовірних успіхів в роботі та професійних звершень!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Церемонія випуску / Бакалавр / 06.07.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 17 липня 2018 17:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Перший випуск спеціальності «Туризм» в Університеті «КРОК»