Відзнака «Вірність КРОКу» випускникам КЕПІТу — Університет «КРОК»

Новини та події

Відзнака «Вірність КРОКу» випускникам КЕПІТу

06 липня 2018 Новини та події

4 та 5 липня 2018 року актова зала Університету «КРОК» вкотре наповнилася яскравими барвами гарного настрою та щасливими посмішками випускників Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Саме в ці дні відбувались церемонії вручення дипломів молодшим спеціалістам. Розпочалися вони за традицією з офіційної частини, на адресу хлопців та дівчат прозвучали теплі слова директора Коледжу Сумбаєвої Людмили Петрівни, проректора з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечної Наталії Василівни, кураторів та викладачів.

Директор Коледжу, вітаючи своїх вихованців з отриманням дипломів, зазначила, що добре знає кожного випускника, тому переконана в тому, що кожен, крім диплома про освіту, через все життя пронесе добру згадку про студентські роки та свою вдячність викладачам, які не тільки дали знання, але й були друзями, порадниками, наставниками.

В Університеті «КРОК» завжди приділяють велику увагу корпоративним традиціям, які створюють атмосферу родинності, тому й було започатковано 2014 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відзнаку «Вірність КРОКу». Нагороджуються нею ті сім’ї, в яких двоє чи більше близьких родичів мають безпосереднє відношення до навчального або виробничого процесу Університету чи Коледжу.

Найвищий знак якості тому навчальному закладу, в якому навчаються батьки, діти, брати та сестри. Цього року під час урочистої церемонії випуску молодших спеціалістів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відзнаку «Вірність КРОКу» вручили:

  • родинам випускників Сабадаш Марії (спеціальність «Обслуговування програмних систем і комплексів»), Півня Андрія (спеціальність «Фінанси і кредит»), Окунського Дмитра (спеціальність «Фінанси і кредит ексклюзив»), оскільки вже не перша дитина закінчує КЕПІТ;
  • родинам випускників Озманова Романа (спеціальність «Правознавство»), Красій Вікторії (спеціальність «Економіка підприємства»), оскільки їхні менші брат та сестра навчаються у Коледжі.

Родини Онопи Олександра (спеціальність «Економіка підприємства») та Павленка Олексія отримали відзнаку «Вірність КРОКу», оскільки дружини випускників навчаються в Університеті.

Почесну грамоту також вручено родинам випускників, в яких не лише діти, а й батьки навчались (навчаються) в Університеті «КРОК»:

  • Щедріну Денису, Павленку Андрію (спеціальність «Розробка програмного забезпечення»), Чорноморцю Олександру, Іщенку Максиму, Чаленко Вікторії, Кравчун Іванні (спеціальність «Правознавство»), Журавель Діані, Ліщуку Олександру (спеціальність «Маркетингова діяльність»), Здоренку Максиму (спеціальність «Комерційна діяльність»), Бєлановському Всеволоду та Коваленко Вікторії (спеціальність «Фінанси і кредит ексклюзив»).

Родина випускника спеціальності «Комерційна діяльність» Лещенка Віталія отримала відзнаку «Вірність КРОКу», бо має відношення як до навчального, так і до виробничого процесу: батько (Лещенко Павло Сергійович) працює в Університеті «КРОК», а мама (Лещенко Тетяна Миколаївна) навчалася в ньому.

Щиро вітаємо випускників та їхніх рідних, дякуємо за вірність і зичимо подальших звершень!

Оновлено: Вівторок, 17 липня 2018 17:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відзнака «Вірність КРОКу» випускникам КЕПІТу