Вступ-2018: найпоширеніші запитання — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вступ-2018: найпоширеніші запитання

02 липня 2018 Новини та події

2 липня 2018 року в Університеті «КРОК» розпочалася вступна кампанія – 2018 для отримання вищої освіти за ступенем бакалавра.

Пропонуємо перелік найпоширеніших запитань, з якими звертаються вступники до інформаційного відділу Приймальної комісії.

  •  Який прохідний бал?

Мінімальний прохідний бал – 100 (з кожного предмета в сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання).

  •  Які сертифікати ЗНО потрібні для обраної спеціальності?

Для вступу на І курс Університету для здобуття ступеня бакалавра Вам потрібно мати результати оцінювання з 3 предметів (українська мова і література – обов’язково). Для зручності можна скористатися фільтром: зазначити предмети ЗНО, з яких Ви отримали сертифікат, і переглянути перелік спеціальностей та освітніх програм, на які зможете вступати.

  •  Якщо я не склав ЗНО або не набрав достатньої кількості балів для вступу, чи все-таки є можливість вступити до Університету в 2018 році?

Якщо Ви маєте позитивні результати з двох предметів ЗНО (один з яких – українська мова і література), у Вас є можливість вступити на 2 курс Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Після закінчення Коледжу Ви отримуєте диплом молодшого спеціаліста і маєте змогу продовжити навчання на бакалавраті.

  •  Кількість бюджетних місць у 2018 році?

Університет «КРОК» – це приватний вищий навчальний заклад, тож для його студентів передбачено здобуття освіти лише на контрактній основі. Проте можливі знижки в оплаті за навчання.

  •  Вартість навчання у цьому році?

Вартість навчання залежить від обраної спеціальності та форми навчання. Дізнатися про вартість можна на офіційному сайті Університету, перейшовши з головної сторінки в розділ «Вступ до Університету» і обравши відповідну спеціальність.

  •  Чи можливий вступ на другий чи третій курси з дипломом молодшого спеціаліста?

Відповідно до Правил прийому з дипломом молодшого спеціаліста за спорідненою спеціальністю або відмінною від неї Ви можете вступити на 2 або 3 курс за результатами вступних випробувань. Курс залежить від Вашої попередньої спеціальності та визначається на основі додатка до Вашого диплома.

  •  Чи можу я вступити до Університету, якщо я громадянин України, але закінчив школу в іншій країні?

Громадяни України, які в рік вступу здобули повну загальну середню освіту за кордоном, мають право на участь у конкурсному відборі:

  1. За результатами вступних іспитів;
  2. Або за результатами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 2018 року.

  •  Умови вступу для пільгових категорій?

Спеціальні умови вступу для вступників 2018 року визначені в розділі 8 Правил прийому 2018 року.

  •  Чи є військова кафедра?

Університет «КРОК» надає студентам військову освіту за програмою підготовки офіцерів запасу.

  •  Чи потрібна медична довідка?

Для вступу до Університету «КРОК» у 2018 році медична довідка не обов’язкова.

  •  Чи є гуртожиток?

Гуртожиток Університету розташований неподалік навчального закладу. Університет «КРОК» гарантує надання місць для поселення в гуртожитку іногороднім студентам денної форми навчання.

  •  Чи можна звернутися до інформаційного відділу Приймальної комісії для отримання допомоги при поданні заяв в електронній формі?

Із 2 липня 2018 року Ви можете отримати допомогу у створенні електронного кабінету вступника для подання заяв на вступ в електронній формі, звернувшись до персональних менеджерів зі вступу (каб. 316) з 9:00 до 19:00 у робочі дні, з 10:00 до 15:00 по суботах та неділях.

  •  Як я дізнаюся, що зарахований до Університету «КРОК»?

Після закінчення вступної кампанії на офіційному сайті Університету в розділі «Вступникам» будуть опубліковані рейтингові списки та списки рекомендованих до вступу.

  •  Якщо я не знайшов відповіді на своє запитання, де можна дізнатися інформацію щодо особливостей вступу у 2018 році?

Якщо Ви не знайшли відповіді на свої запитання у Правилах прийому, на офіційному веб-сайті Університету у розділі «Вступникам» та в переліку умов вступу, Ви можете поставити їх, звернувшись до одного з персональних менеджерів зі вступу чи за номером інформаційного відділу Приймальної комісії: 455-57-57.

Оновлено: Вівторок, 17 липня 2018 17:00