#KROKalumniFEST_2018: поринути у спогади — Університет «КРОК»

Новини та події

#KROKalumniFEST_2018: поринути у спогади

18 червня 2018 Новини та події

На початку червня 2018 року відбулась масштабна подія – open air фестиваль #KROKalumniFEST_2018, який уже традиційно став місцем зустрічі старих друзів і наставників – випускників і викладачів Університету «КРОК», а також місцем, де можна знайти нових партнерів, клієнтів та інвесторів.

Асоціація випускників Університету «КРОК», натхненний організатор події, провела яскравий фестиваль – #KROKalumniFEST_2018, котрий зовсім не був схожим на попередні. Крім традиційних елементів програми (лаунж-зони з ректором та засновниками Університету «КРОК», виставки-продажі від випускників, розважальної зони для дітей «KROK Bambino», майстер-класів, зони пікніка та фотозони), були і нові креативні елементи – Alumni.Talks на траві, безпрограшна лотерея, welcome drinks, кімната для мам з немовлятами, а також багато релаксу, музики, нетворкінгу та гумору!

У день проведення #KROKalumniFEST_2018 було також організовано Загальні збори Асоціації випускників Університету «КРОК», за результатами яких було обрано нове правління у складі: Анни Іванової, Анни Мазур, Олександра Пижова, Ірини Кравцової на чолі з головою Асоціації – Світланою Заріповою.

Під час проведення #KROKalumni_FEST та Загальних зборів нашої Асоціації відбулося ще декілька знакових подій: створено проект Бізнес Ліга АВУ «КРОК», який очолив директор Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК» Олександр Карлов. Мета проекту полягає в об'єднанні та більш активному залученні випускників, які є підприємцями, власниками бізнесу або керівниками вищої ланки до співпраці з Асоціацією випускників та Університетом.

На фестивалі також успішно стартував KROK Market – інформаційна платформа для сприяння працевлаштуванню, пошуку ділових партнерів, інвесторів, клієнтів, а також онлайн та офлайн просування компаній членів Асоціації, зокрема Бізнес Ліги АВУ «КРОК». Місія Асоціації випускників Університету «КРОК» полягає не лише у тому, щоб підтримувати зв'язки випускників між собою та своєю Alma Mater, а й у тому, щоб надихати та мотивувати нинішніх та майбутніх студентів на розвиток, нові звершення та досягнення.

Після зборів члени Асоціації із радістю перемістилися у зону #KROKalumniFEST_2018, де й продовжили спілкування до сутінок – вже у неофіційному форматі.

Ті, хто не зміг побувати на #KROKalumniFEST_2018, можуть приєднатися до сторінки Асоціації випускників Університету «КРОК» у Фейсбуці та готуватися до   #KROKalumniFEST_2019, що відбудеться 1 червня 2019 року.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

#KROKalumniFEST-2018 – зустріч випускників! / 02.06.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 20 червня 2018 10:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #KROKalumniFEST_2018: поринути у спогади