Студентська практика – вклад у майбутню кар'єру — Університет «КРОК»

Новини та події

Студентська практика – вклад у майбутню кар'єру

07 червня 2018 Новини та події

З 2 квітня по 27 травня 2018 року студенти IV курсу спеціальності «Комерційна логістика» Університету «КРОК» проходили виробничу практику на підприємствах, які пов’язані з логістичною діяльністю.

Щороку студенти Університету «КРОК» мають змогу пройти виробничу практику в транспортних компаніях, складських та складсько-виробничих комплексах, вантажних терміналах, карго-центрах, айс-терміналах, транспортних посередниках, диспетчерських пунктах, збутових конторах, логістичних компаніях, операторах логістичних послуг, де вчатися працювати в колективі, робити перші самостійні кроки в професії. Крім того, вони мають змогу підтвердити свої набуті теоретичні знання на практиці.

Після завершення виробничої практики студенти підготували звіти та фотоматеріали про виконану роботу. Варто підкреслити, що всі отримали позитивні відгуки про практику, що є свідченням високого рівня отриманих знань. Яскравим підтвердженням готовності студентів до роботи в практичній сфері є позитивний відгук про проходження виробничої практики від постійного партнера Університету «КРОК» Дирекції особистих видів страхування ПрАТ «Європейський страховий альянс», де проходила практику випускниця Коледжу спеціальності «Комерційна діяльність», а тепер майбутня студентка спеціальності «Комерційна логістика» Гриценко Вікторія.

Для того щоб досягти успіху в житті, потрібні не лише знання, а й досвід. Сподіваємося, що отриманий студентами під час практики досвід був корисним.

Бажаємо студентам IV курсу спеціальності «Комерційна логістика» успішно скласти іспити та гарно відпочити під час літніх канікул!

Оновлено: П'ятниця, 08 червня 2018 08:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студентська практика – вклад у майбутню кар'єру