Навчально-ознайомча практика іноземних студентів — Університет «КРОК»

Новини та події

Навчально-ознайомча практика іноземних студентів

07 червня 2018 Новини та події

30 та 31 травня 2018 року студенти-іноземці спеціальності «Менеджмент туризму» відвідали туристичну агенцію «Туристична пекарня», а також взяли участь в оглядовій екскурсії Києвом.

Під час візиту до «Туристичної пекарні» студенти дізналися про особливості ведення туристичного бізнесу в Україні від власниці агенції – Марії Оробей, випускниці Університету «КРОК». Студентам розповіли історію створення «Туристичної пекарні», надали інформацію про туристичні продукти та напрями, за якими працює агенція, а наприкінці екскурсії частували смачними млинцями, повністю виправдовуючи свою назву.

На оглядовій екскурсії студенти спеціальності «Менеджмент туризму» мали змогу спробувати себе у ролі екскурсоводів, оскільки їхнім індивідуальним завданням із навчально-ознайомчої практики була підготовка розповіді про пам’ятки та визначні місця Києва, яких і було включено до маршруту екскурсії.

Дякуємо Асоціації випускників Університету «КРОК» за допомогу у пошуку місця практики, а також Марії Оробей за цікаву та пізнавальну розповідь і готовність допомагати Alma Mater!

Оновлено: Вівторок, 12 червня 2018 17:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Навчально-ознайомча практика іноземних студентів