Презентація творів старшого викладача Інституту управління природними ресурсами Мандич В.В. — Університет «КРОК»

Новини та події

Презентація творів старшого викладача Інституту управління природними ресурсами Мандич В.В.

23 травня 2018 Новини та події

21 травня 2018 року в Мистецькому центрі «Світовид» з ініціативи керівництва Інституту управління природними ресурсами (м.Коломия) відбулася презентація творів старшого викладача Інституту Мандич Віри Володимирівни.

На творчому заході під назвою «Любов дає мені наснагу творити, вірити і жити…» презентовано вишиті полотна на сакральну тематику, раритетні книги духовного змісту, а також унікальна колекція порцелянових ангеляток.

Здійснюючи плідну викладацьку діяльність, Віра Володимирівна успішно себе реалізує й у творчості. Важливою місією в своєму житті майстриня й педагог вважає збагачення молодого покоління, своїх студентів, не лише професійними знаннями, а й любов’ю до мистецтва, розвитком у них уміння відчувати, цінувати і примножувати красу. Неординарна творча уява, здатність бачити і відчувати світ у всій його різноманітності надихають Віру Володимирівну на створення творів мистецтва. Адже вишиті картини – це скарбниця духовності, а образи святих, неначе заглядають у душу кожного з нас і пронизують її духовним теплом. Багатогранність свого таланту Віра Володимирівна демонструє також і у поезії. Авторка вже видала кілька збірок віршів. Окремі твори прочитані нею на мистецькому заході.

За словами Віри Володимирівни Мандич, ідеї для творчого натхнення і душевної гармонії вона черпає з глибини душі, з пережитого та переболілого: «Минають роки, пролітають шалено швидко, нічого не вертається з минулого, пам’ять стирається, а творчість залишається вічною …».

Упродовж тривалого часу Віра Володимирівна працює старшим викладачем Інституту управління природними ресурсами Університету «КРОК». Навчальний заклад ефективно здійснює просвітницьку, освітню, виховну, наукову діяльність серед населення краю. Відрадним є той факт, що Інститут постійно вдосконалюється, відкриває нові спеціальності, які є актуальними нині, кращі випускники Інституту обіймають престижні посади у сфері бізнесу, послуг, реклами, права, освіти, політики, управління.

Мистецький захід відвідали рідні майстрині, її друзі, колеги по роботі, студенти та випускники навчального закладу. Доброю традицією стало те, що Віра Володимирівна не лише організовує власні мистецькі виставки, а й готує творчі зустрічі для обдарованих людей та сприяє розвитку мистецтва й освіти рідного краю.

Оновлено: Четвер, 24 травня 2018 09:18
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Презентація творів старшого викладача Інституту управління природними ресурсами Мандич В.В.