Переможці конкурсу «Творчий КРОК до омріяної професії» — Університет «КРОК»

Новини та події

Переможці конкурсу «Творчий КРОК до омріяної професії»

21 травня 2018 Новини та події

19 травня 2018 року в Університеті «КРОК» під час фестивалю «КРОК» збирає друзів» було оголошено результати ІІ етапу конкурсу «Творчий КРОК до омріяної професії».

З метою визнання, заохочення та нагородження учнів випускних класів загальноосвітніх, дитячих художніх шкіл та шкіл мистецтв вперше в Університеті «КРОК» проводився конкурс «Творчий КРОК до омріяної професії».

Після завершення ІІ етапу конкурсу роботи всіх учасників виставлялися в Університеті. Переможцями конкурсу «Творчий КРОК до омріяної професії» стали:

  • Узенюк Юлія – гран-прі конкурсу;
  • Вахнякова Анастасія – І місце;
  • Ковальова Марія – ІІ місце;
  • Косташ Уляна – ІІІ місце;
  • Барабаш Богдана – призер глядацького голосування.

Нагадуємо, що фонд призових місць становив:

  • Гран-прі конкурсу – грошова премія 5000 гривень та знижка на 1 рік навчання 25% при вступі до Університету економіки та права «КРОК» на спеціальність «Дизайн»;
  • Перше місце – грошова премія 3000 гривень та знижка на 1 рік навчання 20% при вступі до Університету економіки та права «КРОК» на спеціальність «Дизайн»;
  • Друге місце – грошова премія 2000 гривень та знижка на 1 рік навчання 15% при вступі до Університету економіки та права «КРОК» на спеціальність «Дизайн»;
  • Третє місце – грошова премія 1000 гривень та знижка на 1 рік навчання 15% при вступі до Університету економіки та права «КРОК» на спеціальність «Дизайн»;
  • Призер глядацького голосування – знижка на 1 рік навчання 10% при вступі до Університету економіки та права «КРОК» на спеціальність «Дизайн».

Переможців конкурсу визначало журі – Лоліна Надія (практикуючий дизайнер інтер’єру та ландшафту, засновник «Lolina.Дизайн.Бюро»), Манілова Дарія (практикуючий дизайнер інтер’єрів, графічний дизайнер, викладач у навчальному центрі «Perspectiva XIX», засновник «Manilova Design»), Савенко Валерія (головний редактор журналу «ID. Interior Design»), Стук Анна (керівник та власник компанії «BiColor»), Ємець Костянтин (Архiтектор, керiвник архiтектурного бюро «Yemets&Pavlenko architects»), Савельєва Юлія (засновник і керівник шоу-руму «Decoration Club»), Манішин Антон (засновник приватної студії «MANISHINanton design»), Латій Ксенія (практикуючий дизайнер інтер'єру, засновник студії «Для Вас»), Костельна Марія (практикуючий дизайнер одягу та співвласник «KOSTELNI Fashion House»), Кисленко Людмила (одна з провідних дизайнерів української моди і творець та креативний директор марки «LYUDMILA KISLENKO»). Крім того, кожен бажаючий міг проголосувати за роботу, яка йому сподобалася найбільше. Таким чином було обрано приз глядацьких симпатій.

Бажаємо творчих звершень учасникам конкурсу та дякуємо їхнім батькам!

Красно дякуємо також спонсорам конкурсу за цінні подарунки: компанії «Decoration Club», шоу-руму «BiColor» та компанії «Benjamin Moore».

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Фінал конкурсу «Творчий КРОК до омріяної професії» / 19.05.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 14 березня 2019 16:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Переможці конкурсу «Творчий КРОК до омріяної професії»