День народження Навчально-наукового інституту психології — Університет «КРОК»

Новини та події

День народження Навчально-наукового інституту психології

16 травня 2018 Новини та події

16 травня 2018 року в Університеті «КРОК» відбулась святкова подія – день народження Навчально-наукового інституту психології. 

В актовій залі, яка була переповнена студентами 1–4 курсів спеціальності «Психологія» бакалаврату, студентами інших спеціальностей та студентами Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, панувала святкова атмосфера. З вітальним словом виступили проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наталія Василівна Наконечна та директор Навчально-наукового інституту психології Ірина Валентинівна Сингаївська, які подякували студентам за те, що вони обрали спеціальність «Психологія» в Університеті «КРОК», а також колегам, які кожного дня докладають зусиль, щоб навчання в Інституті психології було не лише корисним, а й цікавим та сприятливим для формування відмінних фахівців своєї справи.

На урочистому заході студенти спеціальності «Психологія» представили надзвичайно феєричну виставу про необхідність та важливість професії психолога. Під час свята студенти вокальної студії Університету «КРОК» та Коледжу зачарували своїми пісенними талантами глядачів, які в свою чергу обдаровували їх щирими оплесками.

По закінченню були нагороджені подяками учасники вистави, котрі вразили всіх своєю переконливою грою на сцені: Мелащенко Олексій, Патрах Марія, Перепілка Валерій, Горобченко Олександра, Коцюба Анастасія та Кириченко Дмитро.

Дякуємо організаторам та учасникам за незабутнє свято та ще раз вітаємо Навчально-науковий інститут психології з днем народження!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

День народження Навчально-наукового Інституту психології / 16.05.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 21 травня 2018 14:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » День народження Навчально-наукового інституту психології