Тренінг загальних компетентностей — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінг загальних компетентностей

04 травня 2018 Новини та події

З 23 по 27 квітня 2018 року в стінах Університету «КРОК» відбувся тренінг із розвитку загальних компетентностей для студентів першого курсу, організований Центром розвитку кар’єри.

У заході взяло участь понад 200 студентів першого курсу різних спеціальностей. Упродовж п’яти днів вони відвідали тренінги із розвитку загальних компетентностей різної тематики:

  • Тренінг «Лідерство та робота в команді» від фінансового експерта, інженера-системотехніка, магістра економіки, творця і провідного тренера бізнес-школи проактивних керівників Юлії Некрасової.
  • Тренінг «Самоефективність та управління часом» від випускниці Університету «КРОК», директора юридичної фірми «Компроміс-Право», адвоката, члена Асоціації адвокатів України, тренера, медіатора Олесі Сергієнко.
  • Тренінг «Мистецтво презентації» та «Публічні виступи» від кандидата філософських наук, доцента кафедри управлінських технологій Університету «КРОК», бізнес-тренера Тетяни Запорожець.
  • Тренінг «Ефективні комунікації» від кандидата економічних наук, доцента кафедри міжнародної економіки Університету «КРОК» Валентини Мельник.

Студенти економічних спеціальностей також мали можливість спробувати свої сили у фінансовій грі, яку проводив кандидат економічних наук, доцент кафедри національної економіки та фінансів Університету «КРОК» Ігор Румик. У процесі гри учасники вчилися стратегічному мисленню, а також отримували безмежну кількість позитиву й задоволення, цінних порад у роботі з фінансами.

По завершенню тренінгу студенти пройшли підсумкове дистанційне тестування з допомогою віртуального навчального середовища Moodle.

Центр розвитку кар’єри висловлює подяку викладачам та випускникам Університету «КРОК», які долучилися до проведення тренінгу серед першокурсників.

Оновлено: Субота, 05 травня 2018 15:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінг загальних компетентностей