Майстер-клас від вокальної студії «MELOS MANIA» — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас від вокальної студії «MELOS MANIA»

10 квітня 2018 Новини та події

 

2 квітня 2018 року в читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» відбувся майстер-клас з вокалу.

Майстер-клас з вокалу провели: педагог Вокальної студії «MELOS MANIA» – Козак Христина та керівник студії – Джива Володимир (випускник Коледжу та Університету «КРОК»). На майстер-класі студенти дізналися багато цікавого про голос людини і те, як його розвивати. Знайшли відповіді на такі запитання:

  • Як навчитися співати?
  • Що таке вокальне дихання, вокальна опора?
  • Як надати голосу насиченого звучання?
  • Як співати високі ноти?
  • Що таке діапазон голосу і як його розширити?
  • Як самостійно вивчити пісню?

Виявилося, що співати не так просто, як здається. Спів – це сукупність процесів, які відбуваються в нашому організмі. Кожен з присутніх мав можливість не лише прослухати теоретичний матеріал, а й випробувати свій голос на практиці, виконуючи вокальні вправи.

Педагог Вокальної студії «MELOS MANIA» Козак Христина поділилася з нами своїми враженнями після майстер-класу: «Сьогодні в цій чудовій залі зібралися талановиті студенти, з якими було легко і приємно спілкуватися та працювати. Отримала багато позитивних емоцій! Дякуємо деканату Коледжу за допомогу в організації майстер-класу. Чекаємо всіх бажаючих займатися індивідуально вокалом у нас в студії. До наступних зустрічей!»

Адміністрація Коледжу економіки, права та інформаційних технологій висловлює вдячність керівнику вокальної студії «MELOS MANIA» Дживі Володимиру та педагогу студії Козак Христині за проведений майстер-клас. Щиро сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Оновлено: Середа, 11 квітня 2018 20:04
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас від вокальної студії «MELOS MANIA»