15-річчя з дня народження Коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

15-річчя з дня народження Коледжу

04 квітня 2018 Новини та події

30 березня 2018 року відбувся святковий концерт на честь 15-річчя з дня народження Коледжу економіки, права та інформаційних технологій та 13-річчя Студентської ради!

Напередодні, впродовж двох тижнів, з допомогою завідувачів відділень було проведено організаційні збори, на яких нагороджувалися призери різноманітних олімпіад та конференцій, учасники соціальних проектів, найкращі студенти у навчанні та виховних заходах. Першокурсники підготували фотоальбоми та відеопрезентації про своє студентське життя з перших днів перебування в Коледжі. Виконуючи флешмоби, вони продемонстрували згуртованість та креатив.

І ось нарешті п’ятниця, святковий концерт! Студентів та працівників Коледжу прийшла привітати адміністрація Університету та колеги. З вітальним словом виступили Президент Міжнародного фонду досліджень освітньої політики та співзасновник Університету «КРОК» Фініков Тарас Володимирович, перший проректор Кучко Андрій Миколайович, проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Наталія Василівна, завідувач кафедри туризму Університету «КРОК» Мелько Людмила Федорівна, голова циклової комісії з фінансів та бухгалтерського обліку Румик Ігор Іванович та його колеги Ромашко Ольга Миколаївна, Плетенецька Світлана Михайлівна, голова Правління Асоціації випускників Університету «КРОК» Заріпова Світлана Зульфирівна та директор Центру розвитку кар’єри Карлов Олександр Федорович.

Директор Коледжу Сумбаєва Людмила Петрівна разом зі своїм дружнім колективом радо приймала гостей та друзів свята.

Свої привітання також висловили вельмишановні партнери Коледжу: директор Київської Малої академії наук учнівської молоді – Поліщук Ірина Юріївна та завідувач відділу навчально-виховної роботи, керівник секції «Педагогіка» – Карчина Лариса Яківна; заступник директора з виховної роботи Київського ліцею Бізнесу – Кузьменко Павло Борисович.

На свято завітав давній друг Коледжу, праправнук Великого Кобзаря Лисенко Микола Павлович, який подарував найкращим студентам власну книгу з автографом «Коріння Шевченківського роду».

Почесними гостями заходу були перший директор Коледжу Уварова Ганна Шевкетівна та заступник з навчальної роботи Борисюк Оксана Анатоліївна. А приємним доповненням до цього сюрпризу став несподіваний візит перших випускників Коледжу! Під час святкового концерту були нагороджені почесними грамотами працівники деканату та викладачі, які були визнані найкращими за рейтингом оцінювання студентами Коледжу.

Несподіванкою для всіх був сюрприз від наших випускників – відеопривітання з різних куточків світу Міщенко Діани (Велика Британія), Шумейко Аліни та Фурманчук Анастасії (Ізраїль), Сергійчук Вікторії (Таїланд), Кудряшова Євгенія (Італія), Опалинського Ярослава, Жукової Маргарити, Пукас Валерія та Коваль Альони (Польща), Жуковської Віти (Австрія), Сапелкіної Ірини (Канада), Мількович Катерини (Венгрія), Шульги Євгенії (Індія) та Желябова Романа (США).

Вокалісти студії «КРОК» Ліана Шмакова, Голота Адам, Березко Іван та випускниці Коледжу Валерія Ряба та Анна Півень подарували Коледжу вражаючі виступи.

З прекрасною хореографічною постановкою виступили студенти Коледжу під керівництвом Гольцевої Аліни, теж випускниці Коледжу.

Подарунок-враження прозвучав від Янченко Олександри, Тю Аніти та автора пісні, голови «ЖЫрної газети», Горбань Анни!

Діана Луценко, переможниця конкурсу читців-декламаторів поезії Лесі Українки, зачарувала гостей поезією «Коли дивлюсь глибоко в любі очі».

Емоційним та надихаючим був виступ-подарунок від студентів-гітаристів, які виконали музично-вокальний номер «Потеряный рай».

А студентки-першокурсниці зачарували гостей свята запальним танцем власної постановки.

Крім того, стартував новий проект «Танці з викладачами» під керівництвом Інни Бєлозор, де викладачі разом із студентами підготували до дня народження Коледжу танець.

До 15-річчя Коледжу було започатковано нову номінацію «КЕПІТ family», яку отримали родини випускників Коледжу: Кромбет Микола та Ірина, Боровенко Дмитро та Віра, Пахалович Сергій та Анастасія, Сисоєв Олексій та Ярослава, Коваль Олександр та Марина, Голубєв Ярослав та Вікторія, Сороченко Дмитро та Вікторія, Лихута Антон та Яна. Для цієї номінації було спеціально розроблено дизайн пам’ятних відзнак випускником Коледжу Машовцем Олегом.

На святі також були присутні випускники:

  • Екс-голови Студентської ради – Голубєва Вікторія, Тела Джонатан, Поварчук Альона;
  • Екс-голова Студентського наукового товариства – Пижов Олександр;
  • Екс-голови та учасники ЕКО «ЛОТОС» – Сороченко Вікторія, Романець Сергій, Роменська Аніта, Гричик Євгенія;
  • Екс-редактор «ЖЫрної газети» – Верейці Стефанія.

На завершення святкувань було оголошено результати проекту «Best group». Перемогу здобула група «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням іноземних мов», а в номінації «Best of the best» перемогла група «Право Європейського Союзу». Щиро вітаємо студентів і бажаємо їм подальших яскравих звершень!

Загалом під час свята панувала доброзичлива атмосфера, лунали поздоровлення від студентів.

Щиро вітаємо дружну родину КЕПІТу, бажаємо їй благополуччя та процвітання! Нехай з року в рік Коледж поповнюється яскравою, талановитою молоддю!

Оновлено: Вівторок, 10 квітня 2018 12:16
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » 15-річчя з дня народження Коледжу