КЕПІТ – учасник ІХ регіональної імітаційної гри для старшокласників «Модель ООН – 2018» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник ІХ регіональної імітаційної гри для старшокласників «Модель ООН – 2018»

27 березня 2018 Новини та події

23–24 березня 2018 р. відбулася Всеукраїнська конференція «20 років Моделі ООН в Україні» та ІХ регіональна конференція старшокласників «Майбутнє, якого прагнемо ми: мир, справедливість і сильні інститути». 

Фундатором проекту «Модель ООН» став Київський ліцей бізнесу, який у співпраці з партнерами та за підтримки Представництва ООН в Україні вже впродовж декількох десятиліть підтримує традицію молодіжного руху юних дипломатів ООН України.

23 березня 2018 року в Дипломатичній академії МЗС України відбулися урочистості з нагоди відзначення 20-річчя Моделі ООН в Україні за участю 26 столичних шкіл і навчальних закладів Київщини, Кривого Рогу, Львівщини, Луганщини.

Понад 200 учасників, найповажніші гості та співрозмовники – дипломати, державні посадовці, міжнародні експерти, зокрема: Ніл Вокер, Координатор системи ООН в Україні; Андрій Заяць, Державний секретар Міністерства закордонних справ України; Володимир Огризко, міністр закордонних справ України (2007-2009 рр.); Дмитро Ткач, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Угорщині, проректор Університету «КРОК»; Ганна Старостенко, заступник голови Київської міської держадміністрації; Наталія Шульга, секретар комісії з питань освіти і науки Київради. З надихаючою промовою перед учасниками урочистостей виступила директор Київського ліцею бізнесу, фундатор та керівник проекту Модель ООН в Україні для школярів з 1998 року – Людмила Паращенко.

В рамках ІX регіональної конференції старшокласників юні дипломати відтворювали роботу Генеральної Асамблеї ООН як повноважні представники країн, виголошували промови англійською мовою, дебатували і приймали резолюції в 5 комітетах і комісіях ООН. Візію молоді сучасної політичної і соціально-економічної ситуації в світі задекларовано в підсумкових резолюціях, що будуть передані до Представництва ООН в Україні та штаб-квартири ООН в Нью-Йорку.

Радо відзначаємо, що під час цьогорічної гри «Модель ООН – 2018» команда студентів КЕПІТу гідно презентувала міжнародну позицію Королівства Іспанії. Це, зокрема: Соломія Кашуба, Валерія Куць, Ольга Микитенко, Дар’я Пашкевич, Владислав Свідерський, Катерина Товкач, Ілля Ульянов. Звитяжну волонтерську підтримку впродовж заходу здійснювали студенти Коледжу: Яна Гнатюк, Аліна Давиденко, Анастасія Дергачова, Артем Жовтоватюк, Лев Кравцов, Назар Погребний. Відзначимо, що КЕПІТ уже вшосте бере участь у цій захоплючій грі та завжди з нетерпінням чекає наступної. Щиро дякуємо нашим колежанам за їхній успішний дипломатичний дебют та щиру громадянську позицію.

Адміністрація Коледжу висловлює сердечні привітання Київському ліцею бізнесу з нагоди ювілею національного проекту «Модель ООН» та бажає нових успішних звершень й наступних амбітних перемог!

Оновлено: Середа, 28 березня 2018 08:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник ІХ регіональної імітаційної гри для старшокласників «Модель ООН – 2018»