Модель ООН в Україні – 20 років — Університет «КРОК»

Новини та події

Модель ООН в Україні – 20 років

23 березня 2018 Новини та події

23–24 березня 2018 року у рамках святкування 20-річчя Моделі ООН в Україні відбудеться ІХ регіональна конференція старшокласників «Модель ООН. Київ-2018» на тему «Майбутнє, якого прагнемо ми: мир, справедливість і сильні інститути».

Освітня програма «Модель ООН» в Україні організовується Київським ліцеєм бізнесу у партнерстві з Представництвом ООН в Україні з 1998 року. За двадцятирічний період було реалізовано 4 всеукраїнські, 8 регіональних та 4 юніорські конференції Моделі ООН.

У цьогорічній ІХ регіональній конференції братимуть участь понад 200 київських старшокласників, які відтворюватимуть роботу Генеральної Асамблеї ООН як повноважні представники країн. Під час конференції вони виголошуватимуть промови англійською мовою, дебатуватимуть і прийматимуть резолюції в 5 комітетах і комісіях ООН. У церемонії відкриття планують взяти участь Координатор системи ООН в Україні, посли країн-членів ООН, представники центральних органів державної влади, міжнародних організацій, народні депутати, освітяни.

Конференцію підготовлено за сприяння Міністерства закордонних справ України, Представництва ООН в Україні, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації у співпраці зі Школою майбутнього дипломата Університету економіки та права «КРОК».

Щиро вітаємо Київський ліцей бізнесу з ювілейним проведенням такого важливого для нашої країни освітнього заходу, а також зичимо всім учасникам натхнення, плідної роботи та подальших успіхів!

Оновлено: Понеділок, 26 березня 2018 10:15
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Модель ООН в Україні – 20 років