«Міс та Містер КЕПІТ» – 2018 — Університет «КРОК»

Новини та події

«Міс та Містер КЕПІТ» – 2018

06 березня 2018 Новини та події

5 березня 2018 року у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся довгоочікуваний конкурс «Міс та Містер КЕПІТ».

Цього року захід проходив дещо по-новому: новий склад Студентської ради Коледжу, нові ведучі та учасники-першокурсники КЕПІТу, які дебютували на сцені та приємно вразили усіх присутніх у залі.

Перед студентами були поставлені нелегкі завдання: дефіле, візитка, фотосесія, дві спільні хореографічні постановки та демонстрація власного таланту.

Родзинкою концерту стала тема конкурсу – гра «Мафія», в яку так полюбляють грати студенти. Усі учасники підійшли до тематки досить креативно та були одягнені відповідно.

До складу журі конкурсу за традицією увійшли наші випускники та партнери:

  • Випускниця спеціальності «Бухгалтерський облік» 2006 р., власниця фотостудії «Счастье», Литвина Анастасія.
  • Центр розвитку салонного бізнесу «Партнер+». Співпраця з дизайнером Оксаною Караванською, глянцевим журналом «Nighte Life», «Fashion Up Show» у проведенні дитячого показу «Mister&Miss Fashion».
  • Випускник 2008 р. спеціальності «Правознавство», головний редактор, спортивний оглядач, кореспондент, фотограф, дизайнер газети «NEWSPAPER «КРОК» AND «КЕПіТ» ABOUT SPORT»; володар відзнаки «Золоте серце Коледжу», співвласник, керівник вокальної студії «MELOS MANIA» Джива Володимир.
  • Випускниця 2016 р. спеціальності «Правознавство», Міс КЕПІТ – 2012, координатор та організатор проектів Студентської ради Коледжу ‎‎2013-2017 рр., юрисконсульт юридичного відділу Університету Гольцева Аліна.

Жоден з учасників не залишив присутніх у залі байдужими. Мятних Дар’яна та Шамота Андрій зачарували глядачів своїм чудовим виконанням пісень та грою на гітарі. Приємним відкриттям для нашої сцени став номер Дмитра Кошевенка. Цей учасник представив оригінальний театральний номер «Роздвоєння особистості». Неперевершеними виявилися також учасники-танцюристи – Берднікова Вікторія та Юр Даша, які показали витончені рухи свого тіла, грацію та пластичність. У свою чергу авторський реп Капіци Сергія неймовірно розкачав весь зал.

Щиро вітаємо переможців «Міс та Містера КЕПІТ» 2018 року: Тю Аніту, студентку спеціальності «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням іноземної мови», та Мотіна Єгора, студента спеціальності «Право Європейського Союзу». Віце-міс та Віце-містером стали Олексій Лук‘яненко та Єлизавета Медвєдєва.

Щиро вдячні батькам і гостям заходу, які прийшли вболівати та підтримувати учасників, а також членам журі за коштовні призи.

 

 
 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Міс і  Містер / КЕПІТ / 05.03.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 10 липня 2018 12:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Міс та Містер КЕПІТ» – 2018