Перший кейс-чемпіонат Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Перший кейс-чемпіонат Університету «КРОК»

01 березня 2018 Новини та події

З 5 лютого 2018 року студенти 2–3 курсів Університету «КРОК» відвідали тренінги із розвитку загальних компетентностей та спробували свої сили у першому кейс-чемпіонаті.

За дослідженням Всесвітнього економічного форуму, рейтинг найбільш затребуваних компетенцій у 2020 році (TOP-10 SKILLS 2020) починається так: Complex Problem Solving, Critical Thinking, Creativity, People Management. Це саме ті навички, які необхідні для побудови успішної кар’єри. Університет «КРОК» запроваджує нові формати навчальної програми, а саме кейс-метод, який дозволить студентам розвивати ці необхідні компетенції.

Уже на початку лютого Центр розвитку кар’єри спільно з web-платформою CASERS за підтримки Асоціації випускників Університету «КРОК» провів перший кейс-чемпіонат. У ньому взяли участь 300 студентів 2–3 курсів, яким було надано реальні кейси з економіки, інформаційних технологій, юриспруденції та психології. Об’єднавшись у команди, за підтримки 16 викладачів Університету учасники вирішували цікаві ситуації, в яких було необхідно проаналізувати різні фактори та розробити своє власне рішення.

Одночасно із виконанням кейсу учасники відвідали тренінги із розвитку загальних компетентностей. А вже наприкінці робочого тижня вони презентували власні рішення кейсових завдань. Учасники, що презентували найкращі рішення, отримали сертифікати від компанії CASERS.

Центр розвитку кар’єри висловлює подяку компанії CASERS, керівнику Євгену Урсалову та менеджеру проектів Анастасії Захарченко за допомогу в організації чемпіонату, надання методичних матеріалів та постійний консультативний супровід.

Також висловлюємо подяку Анні Мазур, засновниці компанії Happy Monday, за допомогу у проведенні вступних лекцій з розвитку загальних компетентностей.

Оновлено: П'ятниця, 02 березня 2018 19:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Перший кейс-чемпіонат Університету «КРОК»