24 лютого «КРОК» відкрив двері для вступників — Університет «КРОК»

Новини та події

24 лютого «КРОК» відкрив двері для вступників

27 лютого 2018 Новини та події

24 лютого 2018 року Університет «КРОК» приймав гостей: відбувся День відкритих дверей, який, незважаючи на сніг та мороз, відвідала велика кількість вступників та їхніх батьків.

Майбутнім студентам розповіли про нові спеціальності «Дизайн» та «Журналістика», про особливості програм, ключові аспекти вступної кампанії в 2018 році, а також про перспективи працевлаштування після здобутої вищої освіти в Університеті. Знайомство з новими спеціальностями пройшло цікаво та насичено, представники Університету відповіли на всі запитання старшокласників та їхніх батьків. Окрім того, на гостей чекала екскурсія Університетом та Коледжем, де вони на власні очі могли побачити оснащені новітнім обладнанням навчальні аудиторії та лабораторії.

У рамках Дня відкритих дверей вступники мали змогу дізнатися, що «КРОК» – це потужна освітня корпорація, яка, крім академічного навчання, пропонує цілу низку можливостей для особистісного розвитку та набуття додаткових знань і компетенцій уже в процесі здобуття освіти в Університеті або Коледжі.

Вступ до вищого навчального закладу та обрання майбутньої професії може відбутися легко завдяки допомозі персональних менеджерів зі вступу Університету «КРОК».

День відкритих дверей в Університеті «КРОК» – це справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутнім студентством України.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

День відкритих дверей / 24.02.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 03 вересня 2021 16:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » 24 лютого «КРОК» відкрив двері для вступників