Люди, які поруч: студенти КЕПІТу зустрілися з К. Чабалою — Університет «КРОК»

Новини та події

Люди, які поруч: студенти КЕПІТу зустрілися з К. Чабалою

19 лютого 2018 Новини та події

У січні 2018 року відбулася третя зустріч у рамках проекту «Історія одного успіху: люди, які поруч».

Цього разу до Коледжу завітав Костянтин Чабала, який до 2015 року працював директором Департаменту зв’язків з громадськістю та реклами нашого Університету. Далі розпочалася нова історія у житті Костянтина: він стрілок-зенітник 72-ої бригади ОМБР в зоні АТО. У 2016-му стає головним спеціалістом відділу досліджень та аналітики Українського центру оцінювання якості освіти. Уже 2017 року він знову в строю – на контрактній службі в піхоті «Чорної бригади». І от нова сторінка – світ побачила книга «Вовче». Йому є про що розповідати, чим ділитися і що сказати сучасній молоді. Студенти теж відчувають необхідність спілкування з такими людьми, тому охочих стати учасниками зустрічі було достатньо – читальна зала бібліотеки була заповнена повністю.

Знаменно, що зустріч відбулася у надзвичайний для України календарний проміжок часу, наповнений важливими історичними подіями: проголошення Незалежності молодої держави у 1918 році, проголошення Акта Злуки Української Народної та Західноукраїнської Народної республік у 1919 році, бій під Крутами, 22 січня 2014 року Революція Гідності почала відлік Героям Небесної Сотні, у січневі дні 2015 року після 242 днів запеклих боїв не витримав бетон Донецького аеропорту, а люди витримали. В історії вони назавжди будуть героями-кіборгами. Про ці події нагадав учасникам зустрічі Хорошенюк Андрій Павлович, кандидат педагогічних наук, викладач історії України. Він наголосив, що, на жаль, Україна і сьогодні продовжує втрачати своїх славних дітей, і про це потрібно пам’ятати та дякувати їм за мужність та патріотизм. Серед тих, хто одним з перших піднявся на захист суверенітету та цілісності України, і був наш колега Костянтин Чабала.

Усіх присутніх привітала проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Наталія Василівна, яка відзначила, що зустріч відбувається у знаменний день і для Університету – День народження фірми «КРОК». Далі вона розповіла про роки плідної співпраці з Костянтином Чабалою, про спільні проекти та досягнення.

До слова Костянтина Григорійовича запросила координатор проекту, заступник директора Коледжу з виховної роботи Наталія В’ячеславівна Степаненко. І далі відбулася жвава дискусія, в якій брали участь і студенти, і колеги, які, користуючись нагодою, засипали гостя запитаннями. Він відповідав на запитання, намагався нікого не оминути, розповідав про службу в АТО. Наприкінці зустрічі директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Людмила Петрівна Сумбаєва, подякувала Костянтину Григорійовичу та подарувала традиційний для гостей проекту сувенір від Університету. Після спілкування герой зустрічі залишив усім бажаючим автографи.

Дякуємо студентам та колегам, які прийшли на цю зустріч, дякуємо керівництву Університету за підтримку проектів Коледжу!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

«Історія одного успіху: Люди, які поряд» / Презентація книги «Вовче» Костянтина Чабали / 25.01.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 11 березня 2019 17:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Люди, які поруч: студенти КЕПІТу зустрілися з К. Чабалою