Прогресивні «прєподи» Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Прогресивні «прєподи» Університету «КРОК»

05 лютого 2018 Новини та події

03 лютого 2018 року викладачі Університету «КРОК» мали змогу відвідати та долучитись до створення першої в Україні «Платформи Прогресивних Прєподів». Захід організовувався Інститутом демократії та соціального прогресу за сприяння Фонду ім. Фрідріха Еберта.

Викладачі ознайомились з Голландською методикою викладання, дізнались, як зробити навчальний процес інтерактивнішим, цікавішим та водночас простим.

На неформальну зустріч «Прогресивних Прєподів» приїхали викладачі майже з усіх куточків України. Усі вони отримали можливість не просто обмінятись досвідом, знаннями та прагненнями, а взяти участь у створенні нової платформи, яка стане місцем генерації нової прогресивної якості освіти та викладання.

Як стверджує один з організаторів та тренерів для викладачів Богдан Ференс: «Показник для викладача, якісного викладача – це кількість студентів і їхні очі. Якщо очі горять, є жага до знань, то студенти будуть приходити та навчатися».

Прогресивні «Прєподи» переконані, що студент та викладач – партнери, а тому менторський підхід до студентів слід облишити, оскільки головним заданням викладача, а тим паче прогресивного «прєпода», має бути не навчати вчитися, а навчати мислити.

Оновлено: Четвер, 08 лютого 2018 21:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Прогресивні «прєподи» Університету «КРОК»