День відкритих дверей — Університет «КРОК»

Новини та події

День відкритих дверей

29 січня 2018 Новини та події

27 січня 2018 року в Університеті економіки та права «КРОК» відбувся День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти та їхні батьки мали змогу отримати, так би мовити з перших вуст, інформацію про навчальний заклад, дисципліни, які вивчають студенти, та отримати відповіді на всі важливі запитання.

Зустріла абітурієнтів проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Н.В. Наконечна, яка розповіла про Університет «КРОК» як про комфортне місце для особистісного, розумового та творчого розвитку.

У програмі Дня відкритих дверей була передбачена екскурсія навчальним закладом. Вступники мали змогу побачити на власні очі аудиторії, фахові лабораторії, комп’ютерні класи, бібліотеку, в якій понад 200 тисяч підручників та посібників, і читальну залу бібліотеки, де представлені роботи відомих українських художників.

Крім того, відвідувачам розповіли про нові спеціальності «Дизайн» та «Журналістика», що з’явилися в Університеті цього року. Відвідувачам Дня відкритих дверей для успішного проходження вступних випробувань у Коледж або складання ЗНО запропонували підготовчі курси зі зручним графіком та відносно невисокою вартістю.

Вступники, які відвідали Університет «КРОК» у День відкритих дверей, були задоволені такою формою знайомства з навчальним закладом, дякували за вичерпну та корисну інформацію, за відкритість та щирість спілкування.

Шановні друзі! Якщо ви пропустили День відкритих дверей, проте прагнете дізнатися більше про Університет і Коледж, у вас є запитання щодо умов та особливостей навчання, освітніх можливостей і додаткових переваг, завітайте на наступний День відкритих дверей і зустріньтеся з адміністрацією Університету, дізнайтеся відповіді на всі запитання та додатково отримайте індивідуальну консультацію безпосередньо від співробітника інформаційного відділу приймальної комісії.

Найближчий День відкритих дверей відбудеться 24 лютого 2018 року, у суботу.

Будемо раді зустрічі!

Оновлено: Четвер, 15 лютого 2018 11:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » День відкритих дверей