Навчально-науковий семінар для вчителів з ейдетики — Університет «КРОК»

Новини та події

Навчально-науковий семінар для вчителів з ейдетики

10 січня 2018 Новини та події

3–5 січня 2018 року департамент довузівської підготовки Університету «КРОК» проводив навчально-науковий семінар для вчителів шкіл-партнерів Університету «КРОК», які мали бажання познайомитися з предметом «ейдетика», методикою його викладання та використання у шкільній програмі. 

Семінар складався з двох частин:

І «Використання методів ейдетики у шкільній програмі» – надавалися базові знання для викладання ейдетики як предмета,

ІІ «Обмін практичного досвіду викладання ейдетики» – надавалася допомога вчителям для використання ейдетики при викладанні різноманітних предметів шкільної програми, обміну набутим досвідом.

Присутні зауважили, що учні при використанні методів ейдетики легше і швидше засвоюють новий матеріал, можуть запам’ятовувати більше інформації, покращується успішність. Особливий успіх досягається при систематичному викладанні ейдетики у початковій школі з першого по четвертий класи. Учні легко і, головне, надовго засвоюють методи і методику запам’ятовування отриманої інформації з подальшим її використанням упродовж тривалого часу.

Учителі СЗШ № 140: «Відвідавши лекції з ейдетики, ми отримали неймовірні та незабутні враження. А й справді, прийоми, які нам показали, буде доречно використовувати на уроках. Адже саме такий підхід розвиватиме у наших діток логіку, мислення та фантазію. Дуже дякую педагогам, які дали нам можливість вивчити цей предмет».

Новопетрівська ЗОШ І–ІІІ ступенів № 1 Вишгородського району: «Щиро дякуємо за цікавий і змістовний семінар. Розвиток асоціативного мислення та образності, запам’ятовування різноманітної цифрової та текстової інформації – виклики сьогодення, з якими допомагають упоратися ейдетичні знання. Щиро дякуємо Тетяні Геннадіївні за цікаві та емоційні заняття. Наш колектив був представлений різними кафедрами, кожна з яких отримала певний обсяг важливої і необхідної інформації не лише як окремої науки, а й познайомилась з методикою використання ейдетики на уроках з різних предметів».

Навчання проводили: вчитель школи № 213 Дегтярьова Тетяна Геннадіївна (ч. І), заступник директора школи № 328 Кисельова Ірина Анатоліївна (ч. ІІ).

Щиро дякуємо всім за участь! До нових зустрічей!

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Семінар з ейдетики / 03.01.2018 - 05.01.2018

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Неділя, 14 січня 2018 15:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Навчально-науковий семінар для вчителів з ейдетики