Студенти і працівники Університету «КРОК» відвідали Міжнародний благодійний ярмарок — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти і працівники Університету «КРОК» відвідали Міжнародний благодійний ярмарок

08 грудня 2017 Новини та події

НСК «Олімпійський» є одним із найпопулярніших стадіонів Києва та України і водночас улюбленим місцем для проведення яскравих культурних заходів. Так, 2 грудня 2017 року понад сорок посольств іноземних держав за підтримки великої кількості відомих українських та зарубіжних фірм організували передріздвяний благодійний ярмарок, на якому було запропоновано різноманітну продукцію: починаючи від виробів ручної роботи і закінчуючи товарами відомих брендів. Зокрема, одяг, електронні та побутові пристрої, гаджети, книги та багато іншого.

 Це був ювілейний – 25-й ярмарок , на якому вперше серед інших було представлено 7 нових країн: Італію, Ізраїль, ОАЕ, Єгипет, Норвегію, Македонію та Чорногорію. Основним ініціатором, організатором і натхненником ярмарку є Міжнародний жіночий клуб Києва (IWCK) – недержавна некомерційна організація, заснована у 1992 р. групою дружин іноземних послів, працівників посольств, дипломатів та бізнесменів під керівництвом пані Інгабор Крістофассен (H.E. Ms Ingabor Kristofassen), першого посла Бельгії в Україні та першого президента IWCK. Нині організація складається з понад 200 учасниць із 59 країн, включно з жінками, котрі задіяні в культурних та ділових спільнотах. Іноземні посольства на ярмарку організували та барвисто оформили оригінальні ятки з державною символікою кожної країни, в яких пропонувалися не лише товари широкого вжитку, але й традиційні страви й напої.

Працівники посольств разом зі своїми дружинами брали активну участь у проведенні ярмарку. Так, Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень особисто стояв за барною стійкою у стильному фартуху і роздавав усім охочим апетитний угорський «бограч». Норвезькі дипломати частували відвідувачів прекрасною смаженою рибою, чехи – знаменитим чеським пивом, аргентинці – чудовою випічкою, яка зовні нагадувала українські вареники. Важко перерахувати все багатство унікальних національних кухонь. Кожна країна представила щось своє, оригінальне, що створювало неповторну святкову атмосферу і різнобарвний, багатонаціональний колорит. Для всіх присутніх на святковому ярмарку виступали музичні й танцювальні колективи з Бельгії, Індії, Аргентини, Грузії, Болгарії та інших країн. Для дітей були організовані різноманітні майстер-класи з танцю та футбольної гри, уроки орігамі та ін. Зібрані кошти з подібних заходів традиційно спрямовуються на допомогу лікувальним закладам, дитячим будинкам, різним об’єднанням, що займаються захистом дітей та жінок в Україні. Минулого року, зокрема, організатори зібрали 3,4 млн гривень.

Цьогоріч працівники Університету «КРОК» також долучилися до цього унікального благодійного заходу завдяки роботі Школи молодого дипломата, яку очолює Надзвичайний і Повноважний Посол України в Угорщині, завідувач кафедри міжнародних відносин та суспільних комунікацій, проректор з міжнародних зв'язків, професор Дмитро Іванович Ткач.. Саме він і запросив школярів-дипломатів та усіх бажаючих колег – співробітників Університету відвідати благодійний ярмарок. Багато хто вперше брав участь у такому грандіозному багатонаціональному дійстві. Спільне враження: дуже приємний, насичений і пізнавальний захід. Зокрема, завідувач кафедри туризму, доцент Людмила Федорівна Мелько так охарактеризувала його на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook : «…Пісні, танці народів світу, кулінарне мистецтво, ремесла. Приємно бачити величезну кількість доброзичливих людей, а також багатьох КРОКівців і партнерів!»

 

На фото Дмитра Дворжака, учня Школи молодого дипломата: Надзвичайний і Повноважний Посол України в Угорщині Дмитро Іванович Ткач, Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень, молоді дипломати, співробітники кафедри міжнародних економічних відносин Університету «КРОК».

Оновлено: П'ятниця, 08 грудня 2017 19:25
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти і працівники Університету «КРОК» відвідали Міжнародний благодійний ярмарок