КЕПІТ розпочинає новий проект «Сучасні крос-культурні студії» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ розпочинає новий проект «Сучасні крос-культурні студії»

06 грудня 2017 Новини та події

29 листопада 2017 року в рамках відзначення місяця екології КЕПІТ розпочав новий проект – «Сучасні крос-культурні студії». На першій зустрічі студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій отримали унікальну можливість відкрити для себе чарівну, таємничу та величну Індію. 

Пишаємося, що ключовим спікером заходу цього дня стала Євгенія Шульга, випускниця Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК», володарка почесної нагороди «Зірка КРОКу – 2014», координатор декількох Всеукраїнських екологічних конференцій Коледжу, голова проектного комітету ЕКО «ЛОТОС». Зараз Євгенія є студенткою Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Мова гінді та література і переклад». Цьогоріч, в рамках отриманого міжнародного гранту на навчання від Міністерства культури Індії, Євгенія стала студенткою Центрального інституту мови гінді у м. Нью-Делі.

Неординарна постановка теми «Індія: від слонів до IT», що презентувала спікер, дозволила повністю занурити слухачів в простір індійської культури, філософії, релігії. Учасники зустрічі з перших рук отримали цілісне бачення про те, якою ж є насправді Індія сьогодні.

Зауважимо, що захід відбувався в рамках відзначення Дня народження ЕКО «ЛОТОС», тому почесними гостями стали його засновники – випускники Коледжу. Це Олександр Пижов (голова ЕКО «ЛОТОС» 2013–2014 року, засновник Студентського наукового товариства Коледжу); Вікторія Дяченко (володарка гранту Президента України для обдарованої молоді на реалізацію екологічного соціально значимого проекту «Creative flowers»).

Висловлюємо сердечну подяку Євгенії Шульзі за прекрасну годину мандрівки Індією, з великим нетерпінням чекаємо наступної зустрічі. Також вітаємо зі святом та висловлюємо найкращі побажання ЕКО «ЛОТОС». Щиро дякуємо всім його активістам за напружену, чесну та сумлінну роботу зі збереження довкілля, формування навколо цієї ідеї міцного кола справжніх друзів, однодумців, лідерів молодіжного екологічного руху країни.

Оновлено: Середа, 06 грудня 2017 19:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ розпочинає новий проект «Сучасні крос-культурні студії»