КЕПІТ відзначає місяць екології — Університет «КРОК»
Версія для друку

КЕПІТ відзначає місяць екології

04 грудня 2017 Новини та події

Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС», а також Коледж економіки, права та інформаційних технологій відзначили в листопаді місяць екології. За доброю традицією й цьогоріч у рамках місяця екології були проведені його ключові акції – «День врятованого дерева» та збір батарейок для подальшої утилізації. Завдяки зусиллям наших екологічних активістів та волонтерів кожен «КРОКівець» мав змогу зробити реальний внесок у захист навколишнього середовища, здавши будь-яку кількість використаного паперу та батарейок. 

Найактивнішими учасниками акції зі збору макулатури – «День врятованого дерева» – були студенти І курсу КЕПІТу. Загальними зусиллями нашої дружньої колежанської родини було зібрано 1590 кг макулатури та збережено 18 дерев! Адже 60 кг зібраної для вторинної переробки макулатури – це одне збережене від вирубки дерево. До того ж студенти мали змогу зробити гарні фото біля по-осінньому чарівної фотозони, зробленої самотужки активістами ЕКО «ЛОТОС».

У рамках заходів місяця екології в холі Університету було проведено ще одну акцію – це збор батарейок та інших елементів живлення. Радо відзначаємо, що студенти 1 курсу КЕПІТу зібрали близько 1 тонни батарейок. Цим було врятовано близько 4000 квадратних метрів землі від токсичних хімічних елементів неутилізованих батарейок. Кожен, хто здав батарейку, обов’язково отримував подаруночок від організаторів акції. Студенти та співробітники Університету мали змогу не лише підтримати цю чудову ініціативу, а й переглянути мотивуючі екологічні фільми, що транслювались у приміщенні холу Університету. Також волонтерами акції було ініційовано соціологічне опитування серед відвідувачів Університету щодо їхнього ставлення до екології у світі та Україні.

Адміністрація Коледжу економіки, права та інформаційних технологій щиро вдячна всім небайдужим, хто долучився до проведених акцій. Особлива подяка висловлюється студентам І курсу КЕПІТу за їхнє відповідальне ставлення до питання збереження навколишнього середовища.

Дякуємо активістам та волонтерам Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» за їхню натхненну та щиру роботу під час цих заходів.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

День врятованого дерева / 07.11.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 05 грудня 2017 13:21