Проект «Туристична вітальня: «Я – мандрівник» продовжує свою роботу — Університет «КРОК»

Новини та події

Проект «Туристична вітальня: «Я – мандрівник» продовжує свою роботу

23 листопада 2017 Новини та події

У жовтні та листопаді 2017 року у рамках програми «Школа професійного зростання» активно реалізовувався студентський проект «Я – мандрівник»! 

Студенти старших курсів поділилися своїм досвідом і враженнями із першокурсниками та одногрупниками щодо перебування за кордоном у літній період.

Улітку 2017 року наші студенти спеціальності «Туризм» (Болінчук Олександра, Войтенко Марія, Кудряшов Євгеній, Лєсіна Маша, Луцюк Христина, Шульга Зоя) працювали в Болгарії за робочою візою. Тому тема туристичної вітальні, де студенти поділилися своїми враженнями, мала назву «Болгарія. Готельний комплекс «Eleniti»: перший досвід за робочою візою».

Слухачі проявили величезний інтерес до тематики заходу та поставили значну кількість запитань. Слід зазначити, що спікери чесно та відверто розказали про умови праці у країні перебування, про різноманітні зустрічі, невеличкі подорожі, навели велику кількість прикладів реальних ситуацій, які виникали з клієнтами та господарями. Було висловлена думка про величезний набутий, іноді нелегкий життєвий досвід.

На зустрічі була присутня декан факультету економіки та підприємництва Кахута Надія Дмитрівна, яка висловила свої думки щодо набуття подібного досвіду та поділилася своїми враженнями активного мандрівника. Наступна вітальня була присвячена туристичним подорожам: «Мої літні враження: Іспанія, Туреччина, Чорногорія», де спікерами виступили студенти III курсу спеціальності «Туризм».

Федорук Катерина розказала про відвідування Туреччини, як майбутній фахівець оцінила роботу турпідприємства, через якого замовляла путівку. Семенюк Марина представила Іспанію, яку дуже гарно знає з дитинства, показала найяскравіші туристистичні дестинації. Заярна Ніна поділилася враженнями від Чорногорії, до якої давно мріяла поїхати, та позитивним досвідом спілкування з туристичним підприємством, де замовляла тур.

Студенти були у захваті, тим більше, що це – яскравий приклад здобуття професійних знань на практиці.

Мелько Людмила Федорівна, завідувач кафедри туризму, подякувала усім присутнім за яскраві тематичні туристичні зустрічі, де плекається майбутній професіоналізм!

Оновлено: Вівторок, 28 листопада 2017 14:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Проект «Туристична вітальня: «Я – мандрівник» продовжує свою роботу