Міжнародний фестиваль анімаційних фільмів «КРОК-2017» — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародний фестиваль анімаційних фільмів «КРОК-2017»

16 листопада 2017 Новини та події

В Університеті «КРОК» для креативної та творчої молоді планується започаткувати програму «Авторське кіно та телебачення». У рамках підготовки цієї програми запрошуємо всіх охочих долучитися до надзвичайно цікавої події в культурному житті нашої країни. З 23 по 26 листопада 2017 року у київському Будинку кіно відбудеться ХXIV Міжнародний фестиваль анімаційних фільмів «КРОК-2017: У рідній гавані» (назва – це просто доля, потрібно обов’язково відвідати!). 

Цього року до Міжнародної конкурсної програми «КРОКу» відібрали 41 стрічку з 20 країн світу. Україну в Національній конкурсній програмі фестивалю представлятиме рекордна кількість фільмів – вісімнадцять.

Традиційно фестивальні заходи будуть насичені майстер-класами, ретроспективами і ювілейними програмами: до 90-річчя української анімації; 85-річчя президента «КРОКу», режисера Давида Черкаського; 80-річчя корифея української анімації Євгена Сивоконя; майстер-класи лауреатів численних міжнародних кінофестивалів, режисерів Олександра Бубнова (Україна – Болгарія), Михайла Тумелі (Білорусь), Рао Хейдметса (Естонія).

Вхід на події фестивалю «КРОК-2017: У рідній гавані» – за безкоштовними запрошеннями.

Запрошення можна отримати у Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6) у кабінеті 208, у будні дні з 16 по 22 листопада з 11:00 до 18:00.

А також забронювати, написавши листа на адресу: [email protected]

Детальніше про захід

Ще одна приємна новина для студентів Університету «КРОК». Незабаром відбудеться майстер-клас «Авторське кіно та телебачення у сучасному цифровому кінематографі». Участь безкоштовна. Слідкуйте за анонсами.

Оновлено: Субота, 18 листопада 2017 18:44
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародний фестиваль анімаційних фільмів «КРОК-2017»